18 / 04 / 2024

mesa cadde bir dileğim var derneği

mesa cadde bir dileğim var derneği

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Mesa Cadde güncel fiyat listesi!

İstanbul Maltepe'de MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında inşa edilen Mesa Cadde'nin örnek daireleri ziyaretçilerini bekliyor...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Mesa Cadde'den yeni kampanya!

Maltepe’deki Mesa Cadde’den ev almak isteyenlere 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme imkanı sunuluyor….

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.99 faizle cazip ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, şehrin birçok merkezi noktasına yakın konumu ve yaşam seçenekleri ile yüzde 0,99 faizi ve 180 ay taksit imkanları ile sahiplerini bekliyor…

MESA Cadde’de 180 ay yüzde 0.79 faizle ödeme fırsatı!

İstanbul Maltepe’de yer alan MESA Cadde, konumu ve konforlu yaşam seçenekleri ile yüzde 0.79 düşük faizi ve 180 ay taksit imkanlarıyla sahiplerini bekliyor…

Mesa Bodrum Demirbükü Aralık 2020'de teslim edilecek!

Mesa, Bodrum'un en özel koylarından birinde çok özel bir proje atıyor. Mesa Bodrum Demirbükü tüm detaylarıyla Private Luxury konseptini Bodrum'da hayata geçiriyor. 

Mesa Bodrum Demirbükü projesi Altın Kalpler'e tanıtıldı!

Mesa, Bodrum’un en özel koylarından birinde Mesa Bodrum Demirbükü projesi ile özel bir proje hayata geçiriyor. Proje tüm ayrıntılarla Private Luxury bir yaşam konseptiyle Bodrum’da hayata geçiriliyor.

Mesa Cadde'den Bir Hayalim Var Derneği'ne destek!

MESA, Aslan Yapı ve CABA’ nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinin sakinleri çocukların hayallerini gerçekleştirecek. Mesa Cadde'den ev sahibi olmak isteyenler yerine proje yönetim kurulu 'Bir Dileğim Var Derneği’ne bağışta bulunacak.

Maltepe Mesa Cadde taksit kampanyası!

Mesa Cadde projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projedeki konutların satışları devam ediyor.

Mesa Cadde Maltepe'de 4 bin 600 TL taksitle!

Toplam 253 daireden meydana gelen Mesa Cadde Maltepe'de 4 bin 600 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Yurt dışında yaşayan Türklerin tercihi Mesa Cadde!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığında Maltepe’de yükselen MESA CADDE, yurt dışında yaşayan Türklerin gözdesi olmayı başardı. 

mesa cadde bir dileğim var derneği Haberi

mesa cadde bir dileğim var derneği

Mesa Cadde projesi 'Bir Dileğim Var Derneği’ne projeden ev sahibi olmak isteyen kişiler yerine bağışta bulunarak çocukların yüzlerini güldürecek.

2014 yılında yola çıkan dernek Türkiye'deki çocuk onkoloji hastalarına ulaşıp onların dileklerini gerçekleştiriyor. Derneğin çalışmalarına katkı sağlamak isteyen Mesa Cadde projesi de Mesa Cadde sakini olmayı tercih edenler vasıtasıyla derneğe destek veriyor.  Mesa Cadde ve Bir Dileğim Var Dernek Başkanı Alper Türedi,  bir çok çocuğun dileğini gerçekleşmek için ortak çalışıyor.

Mesa Cadde bölgede fark yaratan bir proje

Bağdat Caddesi ile etkileşime giren bir mimariye sahip olması ile bölgede fark yaratan MESA, Aslan Yapı ve CABA’nın güç birliğinden doğan sinerjisi ile  hayata geçirildi. İnce düşünülmüş teknik detayları  ve iyi tasarlanmış yaşam alanları Mesa Cadde’debuluştu. MESA CADDE, çevre dokusuyla uyumun buluştuğu, yaşam ile ticari  alanları ile sakinlerine özel bir...