25 / 04 / 2024

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Orman

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.



MESA, Beykoz Çubuklu  Mesa Orman  I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. İstanbul’un en temiz havasının bulunduğu, en özel lokasyonlarından Beykoz Çubuklu’da, orman ve gölün yanı başında konumlanan MESA Orman I’de yeşilin tüm tonlarıyla çevrelenmiş bir yaşam sunuluyor. Rahat ulaşım imkjnaları sunulan MESA Orman I’de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam ev sahiplerinin oluyor. 

Kvoid-19 salgınıyla birlikte ortaya çıkan doğaya yakın olma özlem ve ihtiyacını gideren MESA Orman I, az katlı ve yatay mimarisiyle içinde olduğu doğa ile bir bütün olacak şekilde dizayn edildi ve 2019'da Sign of The City Awards’da “En İyi Konut” ödülünü kzandı. Farklı ağaç türlerinin gölgesinde, İstanbul’un nadir ormanlarından birine ve huzurlu bir göle komşu konumlanan bu özel proje, doğanın tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam sunuyor. 

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

Doğaya saygıya odaklanarak dizayn edilen projedeki geniş cam yüzeyler yeşili ve gün ışığını dört mevsim evlerin içine getiriyor. Yüksek izolasyonu bulunan dış cepheler, düşük karbon salınımı sağlarken elektrik sarfiyatını da en aza indirgiyor. Odak noktasında ailelerin yer aldığı MESA Orman I projesinde yer alan 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire tipleri ile çatı ve bahçe teras alternatiflerine de yer verilen toplam 219 konutun tamamına yakını sahiplerine Nisan'da teslim edilecek. Sınırlı sayıda kalan evler ise sahiplerini bekliyor. Nitelikli malzeme kullanılan projede Siemens, Geberit, Snaidero markaları seçildi. 
  
MESA Orman I projesi sakinleri, yanı başlarında konumlanan İstanbul’un oksijen depolarından biri olan Beykoz Ormanı’nda dingin bir atmosferde, kuş cıvıltıları eşliğinde koşu ya da yürüyüşler yapabiliyor. Her ihtiyacı kolayca giderebilen yüksek nitelikli MESA Orman I projesinin; ortak alanında zengin peyzaj detayları ve dinlenme alanları bulunuyor. Bunların yanı sıra projede yürüyüş yolları ve yaklaşık 1.450 metrekarelik bir sosyal tesis yer alıyor. Cam tavanıyla gün ışığını ağırlayan 200 metrekare kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, basketbol sahası, özel peyzaj ile birbirine bağlanan bahçeleri ile de dikkat çeken proje dümdüz bir arazi üzerinde yükseliyor. MESA Orman I, çocuklara oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgür şekilde koşarak doyasıya eğlenme fırsatı da sağlıyor. 

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA Orman I projesinin özel konumuyla hem denizden hem de karadan kolay ve alternatifli ulaşım imkanları bulunuyor.  Çubuklu-İstinye arası feribot seferleri ile denizden; köprülere olan yakınlığı ile de karadan her noktaya kolayca ulaşım sağlanabiliyor. Bir yandan Anadolu Yakası'nda MESA Orman I ayrıcalıkları ile doğanın içinde sakin bir hayat yaşarken, diğer taraftan da Avrupa Yakası'nın tüm dinamizmi yaşanıyor. Mesa Orman I, doğal orman ve göle yürüyerek 2 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, FSM Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika mesafede konumlanıyor. Ayrıca 3. köprüye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına da hızlı ulaşım fırsatı sağlıyor. 

MESA Orman I projesinde yoğun talep ile karşılaşan MESA, projedeki yeni etabı MESA Orman II’yi de satışa sundu. 2+1’den 6,5+1’e kadar farklı seçeneklerde, geniş balkon ve teraslı toplam 163 konutla butik ve sürdürülebilir yaşam imkanı sağlayan MESA Orman II, kısa bir süreliğine geçerli olacak yüzde 10 peşinat, 60 ay, yüzde 0,99 vade oranı imkanı ile bu özel projede yaşamak isteyenleri bekliyor. 

MESA’nın Çubuklu’daki diğer bir projesi olan MESA Çubuklu 28’de ise yaşam başladı. MESA Çubuklu 28’in özenle seçilmiş lokasyonu, sakinlerine boğaz ve orman manzarasını bir arada görme imkanı sunuyor. Kalan sınırlı sayıda daireler, 60 ay, yüzde 0,99 vade oranı ve hemen tapu fırsatı ile İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

Web: https://www.mesaorman.com/


projeye sor



Geri Dön