25 / 04 / 2024

Cadde 1453 nerede

Cadde 1453 nerede

Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinde artık son düzlüğe girildi. Projede yüksek getiri vaad eden ofis blokları satışa çıktı.

Ali Ağaoğlu: Yeni trend Cadde 1453 olacak!

Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesinin çekim merkezi olarak hayata geçirdiklerini söyleyen Ali Ağaoğlu, "Yeni trend Cadde 1453 olacak" diye konuştu..

Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede?

SF Yıldız Gayrimenkul & İnşaat tarafından hayata geçirilen Relax Cadde konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Relax Cadde konut fiyatları ne kadar? Relax Cadde evleri nerede? İşte detaylar...

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

İdealist Cadde ulaşım!

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO tarafından hayata geçirilen İdealist Cadde projesi Şile'de yükseliyor. Peki İdealist Cadde nerede? İşte İdealist Cadde ulaşım bilgileri...

İdealist Cadde nerede?

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde'de ön talep toplanıyor. Projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alıyor. Peki İdealist Cadde nerede?

Mesa Cadde konum!

MESA, ASLAN YAPI ve CABA’nın ortaklığı ile hayata geçirilen Mesa Cadde projesinde toplamda 253 daire yer alıyor. Peki Mesa Cadde konum olarak nerede bulunuyor?

Mesa Cadde nerede?

Mesa Cadde projesi Mesa-Caba-Aslan Adi Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 253 adet daireden meydana gelen projenin lansmanı bugün yapılıyor.

Anka Yapı Anka Cadde nerede?

"Şehrin yeni merkezinde, yepyeni bir yaşam!" sloganıyla basına tanıtılan Anka Cadde projesi 105 adet konut, 24 adet ticari üniteden oluşuyor.  Peki Anka Yapı Anka Cadde nerede?

Cadde 1453'e yoğun ilgi!

İstanbul’un yeni ilgi odağı Cadde 1453 projesi Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olan projede mağaza ve dükkanlara yatırımcı ilgisi devam ediyor.

11 soruda Ağaoğlu Maslak 1453 projesi!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi nerede yer alıyor? Hangi firma tarafından hayata geçiriliyor? İşte 11 soruda Ağaoğlu Maslak 1453 projesi...

Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Rezidans'ta 361 adet konut ve 56 adet dükkan bulunuyor. Projede firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Vadiyaka Başakşehir Cadde Dükkanları nerede?

Vadiyaka Cadde nerede?

Vadiyaka Cadde dükkanlarının 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Fuzul İnşaat imzası taşıyan proje 18 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadiyaka Cadde nerede?

Cadde 1453 nerede Haberi

Cadde 1453 nerede

Ağaoğlu'nun Maslak 1453 projesinde artık son düzlüğe girildi. Projede yüksek getiri vaad eden ofis blokları satışa çıktı. Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne rakip olması beklenen Cadde 1453'te ise dünya markalarıyla görüşmeler sürüyor. 



Akşam...