25 / 04 / 2024

cadde 24 satış ofisi

cadde 24 satış ofisi

24 Gayrimenkul tarafından inşa edilen Cadde 24 Halkalı'da hayata geçiriliyor. Projedeki dükkanların yüzde 70'inin satışları iki hafta içerisinde tamamlandı. Cadde 24'te toplamda 72 adet dükkan yer alıyor.

Cadde 24 dükkan fiyatları! 378 bin 500 liradan!

Toplam 119 adet home ofis, 69 daire ve 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 projesinde yer alan dükkanların büyüklükleri 26 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor...

Halkalı Cadde 24 ulaşım!

Halkalı Cadde 24 ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Cadde 24 projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Ema Ortak Girişimi Cadde 24 satış fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da inşa edilen ve içinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu Ema Ortak Girişimi Cadde 24 satış fiyatları...

Cadde 24 Halkalı fiyat listesi!

Cadde 24 Halkalı fiyat listesi 247 bin 500 liradan başlayarak değişiyor. 250 konuttan oluşan Cadde 24 Halkalı projesinde daireler Eylül 2015 yılında teslim ediliyor...

Cadde 24 projesi nerede?

EMA Ortak Girişimi tarafından yapılan Cadde 24 projesi Halkalı Atakent'te yükseliyor. Yaklaşık 250 dairenin yer aldığı Cadde 24 Halkalı projesi, Ispartakule'deki Stüdyo 24 konseptinde bir proje olacak.

Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar?

Kargın İnşaat ve Dema Konut tarafından Ankara'da hayata geçirilen proje 13.028 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Peki, Prime Sierra Cadde konutları satışa çıktı mı? Prime Sierra'da daire fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TESK'ten marketlerin 'otomat satışları'na tepki!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf saat 22.00'de dükkanını kapattığını ancak marketlerin 7/24 satış yaptığını belirterek, “Bu gidişle bakkal esnafı diye bir şey kalmayacak” dedi.

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Vega Cadde Ankara!

Nata Holding'in yeni projesi Vega Cadde Ankara satışa çıktı. Projede ofisler 458 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Vega Cadde Ofis nerede?

Nata Holding imzasıyla Ankara'nın en gözde ilçesi Yenimahalle'de yükselen Vega Cadde Ofis satışa çıktı. Peki Vega Cadde Ofis nerede? Vega Cadde Ofis satılık daire fiyatları ne kadar? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Halkalı Cadde 24 projesinin ruhsatı iptal edildi!

Küçükçekmece Belediyesi’nin eski başkanı Aziz Yeniay’ın şirketi tarafından hayata geçirilen inşaat projesinin ruhsatı, mahkeme tarafından iptal edildi.

Kameroğlu Metrohome'da fiyatlar 472 bin TL'den başlıyor!

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites-Residence-Cadde projesinde satış fiyatları 472 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

7 Renk Selçuklu'da cadde dükkanları satışta!

7 Renk Selçuklu projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. 2019 yılında teslimlerin yapılacağı cadde dükkanlarında peşinde yüzde 15 indirim ya da yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 taksit yapılıyor.

38. Cadde satış ofisinde Gönye Proje imzası!

Türkiye’nin önde gelen markalı konut ve ofis projelerinin iç mekan tasarımlarına imza atan Gönye Proje Tasarım, 38. Cadde projesinin satış ofisini kullanıcıların kendilerini evinde hissedebileceği sadelik ve sıcaklıkta, aynı zamanda da ferah ve şık bir tasarımla biçimlendirdi..

MESA Cadde 2018 satış fiyatları!

MESA Cadde 2018 satış fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor. Toplamda 253 daireden meydana gelen projede lansman bugün gerçekleştirildi. 

cadde 24 satış ofisi Haberi

cadde 24 satış ofisi

24 Gayrimenkul, Halkalı'da yer alan Cadde 24 projesinin ticari birimlerini üç hafta önce satışa sunmuştu. Home-office satışları Mayıs ayında tamamlanan projenin dükkanlarının da yüzde 70'i iki hafta içinde satıldı. 


2015 yılının sonbaharında teslim edilecek Cadde 24'de 72 dükkan bulunuyor. Alanları 25 metrekare ile 829 metrekare arasında değişen dükkanları için firma ilginç bir uygulama geliştirdi. 24 Gayrimenkul; projeden dükkan satın alan yatırımcıları çeşitli francishe firmaları ile buluşturarak danışmanlık hizmetleri de veriyor. 


Konu ile ilgili konuşan 24 Gayrimenkul CEO'su Ahmethan Yılmaz, "Home office bölümleri iki hafta gibi kısa bir sürede tükenen projemiz beş ay içerisinde yüzde 30 kazandırarak yatırımcının yüzünü güldürdü. Aynı amaçla yola çıktığımız dükkan bölümlerinde de yatırımcıyla firmalar arasında köprü oluşturduk" şeklinde konuştu. 


Posta...