05 / 05 / 2024

Cadde24 tanıtım ofisi

Cadde24 tanıtım ofisi

EMA Ortak Girişimi projesi Cadde 24'ün resmi internet sitesi www.cadde24.com.tr açıldı. Halkalı'da yükselen Cadde 24 projesinde daire fiyatları 247 bin 500 liradan başlıyor...

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Altın Orman projesi için tanıtım ofisi açıldı!

İzmir’de Gordion Grup tarafından hayata geçirilen Altın Orman projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje için Bayraklı'da tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Marina Ankara için Konya'da tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, başkent Ankara'da önemli bir proje hayata geçiriyor. Türkiye'nin temalı en büyük 2 bin 550 konutluk projesi olan Marina Ankara için Konya'da bir tanıtım ofisi açıldı.

Sinpaş Marina Ankara tanıtım ofisi açıldı!

Sinpaş Yapı, yeni Marina Ankara Tanıtım Ofisi 15 Kasım tarihinde açıldı. Ofiste 600 kişinin hazırladığı mega maket bulunuyor.

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Cadde24 tanıtım ofisi Haberi

Cadde24 tanıtım ofisi


İstanbul Halkalı'da yükselen Cadde 24 konut projesi EMA Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Cadde 24 Halkalı projesinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.


250 konuttan meydana gelen Cadde 24 projesinde dairelerin alanları 60 metrekare ile 130 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Cadde 24'te ev fiyatları 247 bin 500 liradan başlıyor.


Cadde 24 teslim tarihi Eylül 2015 yılı olarak belirtiliyor. Halkalı Cadde 24 ödemeleri banka kredili olarak veya 24 ay sıfır faiz firma bünyesinde yapılıyor.


Cadde 24 Halkalı satış ofisi ile 0212 244 24 24 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Cadde 24 projesinde lobi, toplantı odaları, GYM, fitness gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Halkalı Cadde 24 nerede?

Halkalı Cadde 24 adres : Atakent Mahallesi, Posta Sokak Halkalı / İstanbul




Tel: 0212 244 24 24

Web:...