27 / 04 / 2024

Cafer Özdemir aday

Cafer Özdemir aday

2019 yılında düzenlenecek yerel seçimlerde AKP tarafından yeniden Amasya Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Cafer Özdemir kimdir? İşte Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'in biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Nihat Özdemir, TFF başkanı oldu! 

Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak katılan Nihat Özdemir yeni başkan seçildi.   

Nihat Özdemir, TFF başkan adayı oldu!

TFF Başkan Vekili Nihat Özdemir, "Türk futbolunu ileriye taşımak için 1 Haziran'daki seçimde adayım. Futbolun Nihat ağabeyi olarak 4 yıl Türk futbolunu yönetmeye talibim" dedi...

Nihat Özdemir, TFF Başkanlığı için adaylığını açıkladı!

TFF Başkanlığı için adı geçen isimlerden olan Limak Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Nihat Özdemir düğmeye bastı. 3. Lig kulüpleriyle iftar yemeğinde buluşan Özdemir, aday olacağını açıkladı...

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Amasya'nın çılgın projeleri son aşamada!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ‘Amasya’nın çılgın projesi’ diye adlandırdığı Ferhat Tüneli Projesi ile Yeşilırmak Kauçuk Bendi, Rekreasyon Alanları Oluşturulması, Yenilenebilir Enerji Eksenli Gelişim Projesi’nde son aşamaya gelindiğini açıkladı.

Amasya'ya yeni kuran kursu!

Amasya’da hizmete giren kız Kur’an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

Amasya'da 9 milyon TL'lik altyapı çalışmaları yapılacak!

Amasya Belediyesi şehrin yağmur suyu hattını sil baştan yenileyecek. Başkan Cafer Özdemir, İller Bankası destekli bir yıl süreli proje ile şehirdeki yaklaşık 25 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmalarının 9 milyon TL’ye mal olacağını açıkladı.

Amasya Akbilek ve İpekköy'de TOKİ Evleri yapılacak!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımız için Akbilek ve İpekköy mahallelerinde TOKİ evleri yapılacak dedi. Özdemir, 1000 konuttan fazla bir projenin yakın tarihte başlatılacağını söyledi.

Cafer Özdemir: Geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ''Amasya Belediyesi olarak 2009'dan itibaren verdiğimiz hizmetler, 50 yıllık çalışmalarla ortaya konulan hizmetlerle boy ölçüşecek aşamaya gelmiştir, geleceğin Amasya'sı için yepyeni projeler geliyor'' dedi.

Ferda Öner: Yaparak değiş yıkarak güzelleştiriyoruz!

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Feda Öner 'in daveti üzerine 'Alanında Tecrübe Konuşuyor' etkinlikleri kapsamında öğrencilerle söyleşi gerçekleştirdi.

Amasya Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

13 milyon euroya mal olacak tesiste beraberinde Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık ile birlikte inceleme yapan Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, görevlilerden teknik bilgiler aldı.

Cafer Özdemir aday Haberi

Cafer Özdemir aday

Cafer Özdemir kimdir?

Cafer Özdemir, 1967 yılı Yozgat Yerköy doğumlu. İlkokulu köyünde tamamladıktan sonra girdiği devlet parasız yatılı öğretmen okulu sınavlarını kazanarak Manisa Salihli Lisesi'ne kayıt yaptıran Cafer Özdemir, liseden 1985 yılında mezun oldu. 

Bugün Amasya Belediye Başkanı olan Cafer Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Amasya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Cafer Özdemir, 2014'te düzenlenecek yerel seçimlerde yeniden Amasya Belediye Başkanlığı'na ikinci kez aday gösterilmişti.

Özdemir, 1986 yılında kazandığı Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü'nü 1990 yılında bitirdi.

1988 yılında henüz öğrenciyken Amasya'da arkadaşlarıyla beraber bir harita mühendislik firması kurdu. Böylece üniversitede öğrendiklerini uygulamaya dönüştürme fırsatı yakalamış oldu. 1992 yılında bağımsız bir mühendislik şirketi kurarak başta Amasya merkez olmak üzere Merzifon, Suluova, Taşova, Göynücek gibi ilçe belediyeleri yanında bir çok belde belediyesine imar ve şehircilik...