29 / 03 / 2024

Çağatay Ulusoy ev adresi

Çağatay Ulusoy ev adresi

Kenan İmirzalıoğlu’ndan sonra bir diğer jön Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda’ya dikti. Yatırım konusunda İmirzalıoğlu’ndan fikir alan Ulusoy, Cuma günü adaya gidip buradan arsa ve taş ev almak için yer bakacak.

Ev sahipleri dikkat: Son 9 gün kaldı! Evinizin değeri bu rakamı aşıyorsa verginizi unutmayın!

Değerli konut vergisinin ilk taksit ödemelerinin son günü 29 Şubat olarak açıklandı. Milyonlarca ev sahibini ilgilendiren vergide tüm detaylar belli oldu. Peki kimler değerli konut vergisi ödeyecek, kimler muaf olacak? 

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Konut kiralamada yeni kriz: Bazı ev sahipleri yüzde 25 sınırını aşan uygulamayı devreye aldı!

Ev kiralama yöntemi kiracı ve ev sahipleri arasında sorunlara yol açıyor. Bazı ev sahipleri 'tahliye taahhütnamesi' şartıyla evi kiraya veriyor. Bu yöntemle yasal kira zammı yüzde 25 sınırı aşılabiliyor. 

Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

"Mart ayı kira artış oranı açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Peki Mart 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılar hemen bakın! Kiraya bu ay ne kadar zam gelecek? 

Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca ev sahibini ve kriacıyı ilgilendiren kira artış oranı enflasyon oranlarıyla beraber belli oluyor. Şubat 2023 kira artış oranı açıklandı mı? Ev sahipleri ve kiracılara şok! Kiraya ne kadar zam gelecek?

Yeni Evim konut kampanyasının açıklanması yetti! Ev fiyatları arttı!

Orta gelirlilere yönelik Yeni Evim konut kampanyasının tüm detaylarıyla açıklanmasının ardından, ev fiyatlarındaki son durum merak edilirken; rakamlarda yükseliş başladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ 81 il projesinde flaş açıklama! Ucuz konut arayanlar hemen bu tarihe bakın! 1.650 TL taksitle 2+1 ev müjdesi!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinde geri sayım resmen başladı. 81 ilde hayata geçirilecek Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde ayrıntılar 13 Eylül’de açıklanacak. Ucuz ev arayanlar şimdi bu habere bakın…

Aşırı artan ev fiyatları vatandaşı çıldırttı! Kiracı zam isteyen ev sahibini öldürdü

Kiralık konut fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar İstanbul'da bir cinayet işlenmesine neden oldu. Ev sahibinin zam talebine olumsuz yanıt veren kiracı çıkan tartışmada elini kana bulayarak cinayet işledi. Ev sahibi canından olurken kiracı da cezaevine gönderildi. İşte detaylar..

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

TOKİ o illerdeki projeleri için beklenen tarihi açıkladı! Ucuz ev bekleyenler dikkat! Sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeleri için beklenen tarihi açıkladı. Peki TOKİ hangi illerde konut inşa edecek? İşte şehir şehir o projeler...

Kira tespit davası ne zaman açılır? Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi?

Kira tespit davası, kiracı ya da kiraya veren tarafından açılan kira bedelinin yeniden belirlenmesinin talep edildiği bir davadır. Bu dava uygulamada genellikle kira artış davası olarak bilinmektedir. Peki, Ev sahibi kiraya ek zam yapabilir mi? Kira tespit davası ne zaman açılır? İşte tüm detaylar..

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

Çağatay Ulusoy ev adresi Haberi

Çağatay Ulusoy ev adresi

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Ayvalık'a katkısı sürüyor... Yakışıklı oyuncu, Sinem Kobal'la dillere destan bir düğünle Cunda Adası'nda evlenince buradaki ev ve otel fiyatları 2'ye katlanmıştı. Ayvalık'a bağlı Küçükköy'den 1 milyon liraya da bir taş ev alan Kenan İmirzalıoğlu, bölgeyi son dönemin en popüler adresi yaptı. Başarılı oyuncudan sonra Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda'ya dikti. 


KAZANDIĞINI GAYRİMENKULE YATIRIYOR 


"Kariyerim ve yatırımlarım konusunda sık sık Kenan İmirzalıoğlu'na danışırım" diyen yakışıklı oyuncu, ustasının tavsiyesine kulak verdi. Dizi, film ve reklamlardan milyonlar kazanan Çağatay Ulusoy, parasını bugüne dek hep dikkatli harcadı. Geleceğini garanti altına almak için yatırımlarını arazi ve gayrimenkule yapan ünlü oyuncu, Cuma günü Cunda'nın yolunu tutacak. Git gide değerleneceği söylenen bölgeden arsa ve taş ev bakacak olan Çağatay Ulusoy, bunun için de yüksek...