26 / 04 / 2024

çağdaş Kent Group sarımeşe evleri

çağdaş Kent Group sarımeşe evleri

Çağdaş Kent Group'un yeni projesi İzmit Sarımeşe'de 440 YTL taksitle, tamamı 99 bin YTL'ye 18 aylık taksitlerle konut imkânı sunuluyor.

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağdaşkent İnşaat Taahhüt Petrol Otomotiv Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Kandıra'da kent yatırımları sürüyor!

Kandıra'da kent yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'da yeni hizmet binaları açılıyor.

Gazipaşa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Gaziapaşa'da devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Çelik, 2019'a kadar verdikleri sözleri bitirme noktasına geleceklerini vurguladı.

Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi yapılacak!

Side'nin ardından Kemer ve Kalkan'a da sualtı müzesi geliyor. Kekova'da dalışın yasak olduğu Batık Kent'in ikizi yapılacak. Avrupa'nın ilk sualtı müzesini Manavgat'a kazandıran DTO, iki yeni sualtı müzesi için kolları sıvadı.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Muratpaşa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Muratpaşa Belediyesi, halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eder nitelikteki, mezbelelik alanları, ıslah edip kent yaşamına kazandırıyor. Alanlar üzerinde kalıcı yapı yapmadan, geçici olarak, park, spor alanı ve pazar yeri olarak düzenleniyor.

Tekzen Lefkoşa'da açıldı!

Yapı market zinciri Tekzen, geçtiğimiz günlerde KKTC'deki ilk mağazasını başkent Lefkoşa'da açtı. Bu mağaza aynı zamanda Kuzey Kıbrıs'ın ilk yapı marketi olma özelliğini de taşıyor.

Kocaeli Çağdaşkent’te ağaçlandırma çalışmaları başladı!

Çayırova Çağdaşkent Mesire ve rekreasyon alanı 2 etap ağaçlandırma çalışmalarıyla genişletiliyor. Kentteki alan bakımından en geniş yerlerden biri olan Çağdaşkent mesire alanı, yakın gelecekte ormana dönüşecek

Foça'da park ve yeşil alanlar için uygun alanlar araştırılıyor!

Foça Belediyesi, kent genelinde yeni parklar inşa etmek için çalışmalar yapıyor. Mevcut parklarda da bakım, onarım ve çevre temizliği gerçekleştiriliyor. Başkan Gökhan Demirağ konu hakkında açıklamalarda bulundu...

Çağdaş Kent 2. Etap’ta 128 bin 300 ağaç dikilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çağdaş Kent 2. Etap projesi kapsamında alana 128 bin 300 ağaç dikilmesi planlanıyor.

Kocaeli Çağdaş Kent 2. Etap’ta çalışmalar devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çevre yatırımlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova Çağdaş Kent 2. Etap çalışmasıyla mevcut mesire alanı genişletiliyor.

A.S. Watson Group Türkiye'de 6 yeni mağaza daha açtı!

A.S. Watson Group mağazaları, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Afyon Afium AVM, Fethiye Erastapark AVM, Göcek Marina, İstanbul'da Kadıköy Halitağa Caddesi ve Şirinevler'de faaliyet gösterecek.

çağdaş Kent Group sarımeşe evleri Haberi

çağdaş Kent Group sarımeşe evleri

Çağdaş Kent Group tarafından inşaatına 2005 yılı yaz aylarında başlanan ve toplam bin 300 konuttan oluşan Kınalı Çağdaş Kent'e Çayırova'da ikinci bir proje daha eklendi. Gebze Çayırovada 3'üncü ve 4'üncü projelerini de hayata geçiren Çağdaş Kent, Silivri Kınalı'daki Kınalı Çağdaşkent projesinde teslim aşamasına geldi. 2007 sonunda 500 çalışanı bulunan Çağdaş Kent Group'un yeni projesi İzmit Sarımeşe'de 440 YTL taksitle, tamamı 99 bin YTL'ye 18 aylık taksitlerle konut imkânı sunuluyor

www.cagdaskent.com