19 / 04 / 2024

çağrı market istanbul

çağrı market istanbul

Çağrı Hipermarketler Zinciri 31'inci mağazasını Maltepe Aydınevler'de bugün saat 10:00 itabariyle Maltepelilerin hizmetine sundu.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

İndirim çağrısı yanıt buldu! Bir market daha yüzde 50 kampanya yapacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın zincir marketlerine yönelik yaptığı indirim çağrısı genişliyor. ŞOK Marketler, Happy, BİM ve A101'in ardından Migros da indirim seferberliğine dahil oldu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 15 binden fazla üründe yüzde 50'ye varan indirim olacak.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

Marketlerin fiyat sabitleme furyası sürüyor! İki market daha katıldı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin iş dünyasına "fiyat sabitleme ve indirim" çağrısının ardından iki zincir market daha indirim yarışına katıldı. BİM ocak ayı boyunca 500 ürünün, Çağrı Market de 2000 ürünün fiyatını sabitlediğini duyurdu.

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Çağrı Market yeni katalogda neler var! Pirinçte, unda, yoğurtta dev indirim ! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Market’in yeni indirim kataloğu yayınlandı. Yeni katalogda poşet çayda, 2 kiloluk unda, ayçiçeği yağında ve daha birçok üründe muhteşem indirimler sizi bekliyor. Yeni çıkan indirim kataloğu 4 Ekim’e kadar devam edecek. İşte, Çağrı Market 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ayçiçek yağında şok indirim! Çağrı Market müjdeyi verdi! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini sakın kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar resmen dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çağrı Market’te indirim fırsatları bitmiyor! İşte 21 Eylül 2022 Çağrı Market fiyat listesi

Kaliteli ve taze ürünlerini müşteri memnuniyetini ön planda tutarak müşterilerine sunan Çağrı Markette yüzlerce ürün indirimli fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Ortalama bir alışveriş arabasının bin liranın altında fiyatla dolmadığı göz önünde tutulduğunda Çağrı Market’in indirimli ürünleri toplamd

Çağrı’da sıvı yağlarda fiyatlar dibi gördü! Yüzde 41 indirimle Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi….

Çağrı bugün sıvı yağlarda dev indirimi müjdeledi. 19 Eylül ile 30 Eylül arasında geçerli olacak olan sıvı yağ indirimlerini kaçırmayın. Ayçiçeği yağlarında, zeytinyağlarında fiyatlar dibi gördü. Bu fiyatları kaçırmayın. İndirimli fiyatlarıyla Çağrı Market 19 Eylül 2022 fiyat listesi…

Sucuktan tereyağına, pirinçten zeytinyağına her şey indirimde! Çağrı Market 16 Eylül 2022 fiyat listesi....

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimde sepetlerinizi uygun fiyata doldurun. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi.

Çağrı Market yeni kataloğunu yayınladı! Acele edin bu fırsatı kaçırmayın! 9 Eylül 2022 fiyat listesi.

Bu fırsat kaçmaz. Çağrı markette indirim üzerine indirim. 9 Eylül 2022 Çağrı market indirim kataloğunu kaçırmayın. Bu fiyatlar herkesi çok sevindirecek. İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

çağrı market istanbul Haberi

çağrı market istanbul

Yeni Mağazasını Maltepe Aydınevler Mahallesi Çiğdem sokak numara 4'te hizmete açan Çağrı Hipermarketler zinciri ayrıca, açılış dolayısıyla çelenk gönderilmemesini, bunun yerine TOFT'a (Türkiye Omurilik Felçliler Derneği) destek olunmasını...