28 / 03 / 2024

california yangın son durum

california yangın son durum

California'nın kuzeyindeki Paradise bölgesinde 8 Kasım'dan bu yana devam eden orman yangınlarında can ve mal kaybı devam ediyor. 

Son Dakika: İstanbul Ataşehir'de korkutan yangın 3 binayı sardı!

Ataşehir'de bir spor salonunda çıkan yangın bitişikteki 3 binaya sıçradı.

Çarşı pazar yangın yerine döndü! 1 kg bamyanın fiyatını gören vatandaş isyan etti!

Fiyat artışları hem vatandaşı hem de pazarcıyı vurdu. Son gelen zamların ardından çarşı pazar yangın yerine dönerken, vatandaş fiyatlar karşısında isyan etti. En büyük artışlardan biri de bamyaya oldu. 1 kg bamyanın fiyatı fahiş arttı. 

Herkes dolara endekslendi ama euro yangın yeri! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar koşun

Milyonlarca kişi dolara endekslenmişken, euro ataklarla yükselişe geçerek gündemin konusu oldu. euro fırladı, euroda resmen yangın yeri, kıyıda köşede 1 euro kuru bile olanlar koşun. İşte son dakika euro kuru...

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Dolarda yangın yeri! Dolar resmen uçuşa geçti! Dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar/TL 23 Ağustos 2022

Fed'in beklenenden daha şahin kararlar alacağına yönelik beklentiler ve Avrupa'da artan enerji krizi korkusu Euro/dolar'ın gerilemesine yol açarken dolar resmen uçuşa geçti. Dolar bugün yangın yeri gibi. Peki dolar alalım mı, bozduralım mı? İşte son dakika dolar kuru 23 Ağustos 2022...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Piyasalar resmen yangın yeri! Euro/TL' de son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022

Piyasalar bugün resmen yangın yerine döndü. Dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişin ardından euro da atak yaparak yükselmeye devam ediyor. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç TL? İşte euro da son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022...

Son Dakika!... Hatay’da gece yarısı orman yangını çıktı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde ormanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye ve Orman bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahaleyi sürdürüyor.

California yangını Jessica Simpson'ın evini teğet geçti!

ABD'nin California bölgesinde başlayan yangınlar 79 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. California’yı yakan ateşler, Hollywood starı Jessica Simpson’ın malikanesini teğet geçti.

California'daki yangın ile 200 villa kullanılamaz hale geldi!

ABD'nin California eyaletinin güneyinde üç gün önce ormanlık alanda çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle henüz söndürülemedi. 

Abdurrahman Kılıç: Yeni binalarda yangın riski artacak!

TÜYAK Onursal Başkanı Prof. Dr. Adurrahman Kılıç, yangın kontrollerinin itfaiye tarafından yapılması uygulamasına son verilmesini eleştirdi: “İtfaiye tulumbacılığa geri dönecek, yeni yapılarda yangın riski artacak”

Sörfçü Lena Aylin Erdil'in villasında yangın çıktı!

Türkiye şampiyonu ve rekortmen sörfçü Lena Aylin Erdil'in Bodrum'daki villasında yangın çıktı. Villada yalnız bulunan annesi Alman vatandaşı Ellen Erdil ekipler tarafından yangından son anda kurtarıldı

Çin’de bir seramik deposunda yangın çıktı!

İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

california yangın son durum Haberi

california yangın son durum

California'nın kuzeyindeki Paradise bölgesinde 8 Kasım'dan bu yana devam eden orman yangınlarında dolayı can ve mal kayıpları sürüyor.  The Butte County Şerifi Kory Honea, yaptığı açıklamada, 200'den fazla kişiden haber alınamadığını söyledi.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre bölgede 13 kişinin daha cansız bedenlerine ulaşılmasının ardından eyalet tarihindeki en ölümcül yangında ölenlerin sayısı 42'ye yükseldi. 

7 binden fazla ev, okul ve iş yerinin tahrip olduğu yangında, eyaletin güneyinde de ünlü İskoç aktör Gerard Butler, şarkıcı Miley Cyrus, oyuncu Scott Baio, yönetmen Guillermo del Toro, reality show yıldızı Kim Kardashian, oyuncu Alyssa Milano ve oyuncu Rainn Wilson gibi isimlerin evleri yandı ya da zarar gördü. 

Sinema oyuncusu Gerard Butler sosyal medyada "Malibu'ya geri döndüğümde evinin yandığını gördüm" diyerek arka planda evinin kömürleşmiş kalıntılarını...