25 / 04 / 2024

Çalık Holding Yıldız Teknik Üniversitesi yarışma

Çalık Holding Yıldız Teknik Üniversitesi yarışma

Çalık Holding ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “İlk İşim Girişim” yarışması sonuçlandı. 29 farklı üniversiteden 225 projenin yarıştığı ve 10 projenin finale kaldığı etkinlikte, birinciliği ‘Damar Görüntüleme Spreyi’ aldı...

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Kastamonu'daki hasarlı Yıldız Apartmanı yıkılıyor!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde sel felaketi nedeniyle büyük hasar gören Yıldız Apartmanı için yıkım kararı alındı. Yapı belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Haydar Ali Yıldız: Taksim Camii büyük bir ihtiyacı karşılayacak!

Taksim Camii projesinde çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Büyük bir gayretle, emekle yapımına devam ediliyor." dedi.

Yıldız Sarayı Cumhurbaşkanlığı külliyesi mi oluyor?

Restorasyon çalışmaları süren Yıldız Sarayı’nın Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi olarak kullanılması gündeme geldi.

Yıldız Holding 2 milyar dolarlık gayrimenkulünü satıyor!

Hürriyet gazetesi yazarı Vahap Munyar bugünkü yazısında Yıldız Holding'in ihracata yükleneceğini ve 2 milyar dolarlık gayrimenkul satacağını açıkladı.

Çalık Holding, 6 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki 3 yıllık dönemde sadece bu 2 sektörde (enerji ve inşaat) toplam büyüklüğü 6 milyar dolar olan projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyoruz." diye konuştu

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Holding Pendik'te cami yaptırıyor!

Yıldız Holding bünyesinde faaliyet gösteren Besler Gıda, Pendik'te cami inşa ediyor. Önceki gün temeli atılan caminin kısa zamanda ibadete açılması bekleniyor.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları!

Akbük Ege Yıldızı Didim daire fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Yıldız Holding'in UCZ hisselerini almasına Rekabet Kurumu'ndan onay!

Yıldız Holding'in UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranını devralmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı. Kurum kararını resmi internet sayfasından açıkladı.

Çalık Holding Yıldız Teknik Üniversitesi yarışma Haberi

Çalık Holding Yıldız Teknik Üniversitesi yarışma

Çalık Holding ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “İlk İşim Girişim” yarışması sonuçlandı. 29 farklı üniversiteden 225 projenin yarıştığı ve 10 projenin finale kaldığı etkinlikte, birinciliği ‘Damar Görüntüleme Spreyi’, ikinciliği ‘Dokunma Hissine Sahip Yapay Deri’ ve üçüncülüğü ‘Şeker Otu Üretimi’ projeleri aldı. Finalde ilk 3’e kalan yarışmacılar, Çalık Holding’ten toplam 1 milyon TL’ye kadar finansman sağlama şansını kazandılar. Bunun yanı sıra birinci olan proje YTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Kulukça Merkezi’nde 1 yıl ücretsiz ofis ve mentorluk hizmetinden faydalanma imkanını elde etti.


Başta Türkiye olmak üzere, dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren, yaptığı yatırımlarda önce insana ve topluma fayda sağlayan çalışmalara odaklanan Çalık Holding ve bir asrı geride bırakan tarihiyle, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) işbirliği ile, uygulanabilir iş fikri...