19 / 04 / 2024

Cam ve Kapı Fuarı ne zaman başlıyor

Cam ve Kapı Fuarı ne zaman başlıyor

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı yarın başlıyor. Fuarda bu yıl 1000’den fazla Rus ziyaretçi ağırlanması bekleniyor.

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daniz Group Export İnşaat Turizm Cam Ve Alüminyum Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Koç tarafından kuruldu.

Jeep Wrangler'ın Haziran fiyatı dudak uçuklattı!  

 Wrangler'ın üstü açık seçenekleri, sürücülere açık havada sürüş keyfi sunar. Sabit veya çıkarılabilir tavanlar ve kapılar, sahiplerine istedikleri zaman doğayla iç içe olma ve güneşli günlerde rüzgarı hissetme imkanı verir. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

En çok tercih edilen bulaşık makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi...

4 programı ve 14 kişilik kapasitesi olan Arçelik 6144 en çok tercih edilen bulaşık makinesi. Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi ile cam ve porselenler daima parlak kalır. Ekstra sıcak durulama ve buhar gücü ile gerçek hijyen sağlanır. Peki, Arçelik 6144 Bulaşık Makinesi en uygun nerede? 

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

91 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler, diğer betonarme evlerden daha pratik inşa edilmektedir. Temel kazısına gerek bile duymadan pencere ve kapı dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikada üretilmektedir. Peki bu yapılar ne kadardır?

Dengesiz yük kontrolü sayesinde çamaşırlarınızın sıkma devri değişiyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak istiyorum diyenler için Vestel, Wifi teknolojisi,TwinJet teknolojisi ve dengesiz yük kontrol teknolojisi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çok sessiz çalışan ve kapı açık kaldığında sizi uyaran tasarımı ile Vestel çamaşır makinesi ev hanımlarını heyecanlandırıyor.

En uygun fiyatlı Samsung derin dondurucu kaç TL? Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un kalitesiyle uygun fiyatı birleştiren 188 litrelik derin dondurucu,  6 bölmesiyle farklı ürün gruplarını rahatça depolama ve saklama olanağı sunuyor. Kapaklı ve kapı kollu model,  2 adet rafı ve 4 adet çekmecesi bulunan derin dondurucu,  şık tasarımıyla, bulunduğu alana uyum sağlıyor.Peki

İslam Memiş, gram altının alternatifini resmen açıkladı! Vergisi yok, çok daha avantajlı….

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlayan Darphane Altın Sertifikaları’nın gram altına alternatif olacağını ifade ederek bu sertifikaların kar üzerinden bir vergilendirmesi olmadığını ve kapıya kadar getirildiğini belirtti.

Vestel cam ve cam Rustik buzdolaplarında 1.000 TL indirim fırsatı! Kasım'a özel! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vestel cam ve cam rustik buzdolaplarında Kasım ayına özel 1.000 TL indirim fırsatı başladı. Peki Vestel cam ve cam rustik buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Vestel cam ve cam rustik buzdolabı 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hb Paslanmaz Çelik Tasarım Cam Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de MehmetFatih Kara tarafından kuruldu.

Apartmanlarda yöneticiler tek başlarına karar alabilir mi?

Apartmanlarda yöneticilerin tek başına karar alıp alamayacağı ve kapıcıların karar defteri imzalatıp imzalatamayacağı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki yöneticiler tek başına karar alabilir mi? Kapıcılar karar deftreri imzalatabilir mi?

Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar! İnce işçiliğe geçildi!

Hizmete açılması dört gözle beklenen Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar yaşandı. Camiinin dev avizesi ve kapı kasası takılırken, ince işçiliğe geçildi.

Kimliksiz yapı inşaat dönemi sona eriyor!

Beykoz Cam ve Billur Müzesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kimliksiz yapı inşa döneminin sona erdiğini dile getirdi. 

Cam ve Kapı Fuarı ne zaman başlıyor Haberi

Cam ve Kapı Fuarı ne zaman başlıyor

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açacak olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, binin üzerinde sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturmak için gün sayıyor. Geçtiğimiz yıl dünyanın 117 ülkesinden ve Türkiye’nin 79 ilinden toplam 57.681 profesyoneli aynı çatı altında buluşturan fuar; bu yıl 1000’den fazla Rus ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.


Pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 için artık geri sayım başladı. REED TÜYAP tarafından bu yıl 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek fuar, son teknoloji kullanılarak geliştirilen inovasyon harikası ürünlerin ve enerji verimliliği çözümlerinin yer alacağı global bir buluşma noktası olarak göze çarpıyor.


Sektör...