20 / 04 / 2024

Çamdibi Bornova

Çamdibi Bornova

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Bornova’da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Bornova Belediyesi detaylı bir çalışma sonucu hazırladığı “Çamdibi – Altındağ Bölgesi Kentsel Yenileme Projesi”ni hayata geçirmek için harekete geçti. 40 bin yapının yüzde 11’nin iyi, yüzde 12’sinin kötü olduğu tespit edildi.

20 soruda DAP Bornova projesi!

İzmir Bornova Çamdibi'nde hayata geçirilen DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte 20 soruda DAP Bornova projesi...

İzmir Çamdibi imar planları bitmek üzere!

İzmir Müteahhitler Federasyonu'na konuk olan Bornova Belediye başkanı Olgun Atilla, müteahhitlerin sorularını cevapladı.Atilla, “Çamdibi’nde planlarımızı bitirmek üzereyiz." dedi.

Çamdibi Life satışa açıldı!

Lansmana özel olarak 59 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunan Çamdibi Life projesi, İzmir Bornova'da Mevaport İnşaat ve Ramsa İnşaat ortaklığında yükseliyor..

İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor!

Mevaport İnşaat ve Ramsa Yapı ortaklığıyla yükselen proje İzmir İl'i Bornova'da inşa ediliyor. İzmir Çamdibi Life Residence'de fiyatlar 195 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Bornova Çamdibi'ne 20 milyon liralık altyapı yatırımı!

Bornova'nın Çamdibi bölgesinde aşırı yağışlarda yaşanan sıkıntıları yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla çözdü. 540 hektarlık alanda gerçekleştirilen çalışmayla "birleşik sistemde” olan atık su ve yağmur suyu hatları birbirinden ayrıldı.

Çamdibi Paprat Konutları'nın örnek dairesi hazır!

Mevaport İnşaat'ın Mart ayında temelini attığı Paprat Konutları'nın örnek dairesi törenle açıldı. Törene Bornova Kaymakamı Kadri Canan da katıldı. Çamdibi'nde yer alan 99 dairelik konut projesinin 2015 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

İzmir Çamdibi'nde 7 çıkmaz sokak ana yola bağlandı!

İzmir Bornova Belediyesi, Çamdibi’nde Mediha Mahmut Bey İlkokulu’nun yakınında yeni bir yol açarak 7 çıkmaz sokağı buraya bağladı. Böylece çıkmaz sokakların ana yollara ulaşması sağlandı.

Bornova Çamdibi yol düzenlemeleri devam ediyor!

Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi, Forum Bornova girişinin de rahatlaması hedefleniyor.

Çamdibi Bornova ulaşımı rahatlıyor!

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

İzmir Çamdibi Paprat Konutları'nın inşaatı devam ediyor!

İzmir Bornova'da Kent Bornova, Çamdibi Konutlan'nı tamamlayan Mevaport İnşaat, Mart ayında temeli atılan bir diğer büyük projesi olan Çamdibi Paprat Konutları inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Bornova'daki binaların fiziki görünümü iyileştirilecek!

Bornova Belediyesi, ilçe genelinde binaların fiziki görünümlerini iyileştirecek bir dönüşüm başlatıyor. Bina cephelerinin birbirine uyumlu renklere boyanmasından, klima yerlerinin düzenlenmesine kadar pek çok yeniliği içeriyor

Olgun Atila: Bornova'da klasik anlayışın dışına çıkacağız!

Belediyeyi daha dinamik hale getirip, hızlı, üretken bir şekilde halkın taleplerine yanıt vermek için planlama çalışmasına başladığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kapısını açık tutuyor.

Çamdibi Bornova Haberi

Çamdibi Bornova

Bornova Belediyesi Çam Dibi'nden Kazım Dirik Mahallesine ve Ege Üniversitesi'ne geçişi sağlayacak 25 metrelik yolun bağlantısı da kavşak düzenlemesiyle sağlanacak. Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi'ne otoyolun altından geçişi sağlayacak yol düzenlemesi çalışmaları devam ediyor, özellikle araç trafiğinin yoğunlaştığı sabah ve akşam saatleri ile haftasonlarında sıkışıklık yaşanan kavşak, Bornova Belediyesi'nin yaptığı 600 metrelik yeni yol ile Bornova Belediyesi, Çamdibi'nden Kazım Dirik Mahallesi ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne geçişi sağlayacak yol düzenlemesini tamamlıyor. Yaklaşık 2 ay sonra ulaşıma açılacak yeni yol düzenlemesi sayesinde özellikle haftasonları ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilecek, Forum Bornova girişi de rahatlayacak. Yapılan düzenlemelerin ikinci aşamasında Şifa Üniversitesi Hastanesi rahatlatılacak. Yol, otoyoldan gelen araçlarla Çamdibi Altındağ Bölgesi'nden gelen araçların kavşakta karşılaşmasını önleyerek yaşanan yoğunluğu azaltacak. Yeni düzenlemede...