25 / 04 / 2024

Camialtı Taşkızak tersaneleri ihalesi

Camialtı Taşkızak tersaneleri ihalesi

Haliç'te yapılacak liman projesi için Camialtı ve Taşkızak tersaneleri 2 Temmuz'da ihaleye çıkacak...

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kastamonu Taşköprü'de 310 konut yapacak. TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi 5 Temmuz'da gerçekleşecek..

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

TOKİ'den Karabük Taşköprü'ye yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Karabük'ün Taşköprü'ye 310 konutluk bir proje inşa edilecek. Projenin 500 günde tamamlanması bekleniyor.

TOKİ Taşköprü Gizlice 310 konut için ihale 19 Haziran'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu İli, Taşköprü İlçesi, Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii'nde inşa edilecek olan 310 konut için ihale 19 Haziran'da.

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ertuğrul Taşkıran tarafından kuruldu.

Trabzon'daki Taşkın Konak restore edildi!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar'da yer alan Taşkın Konağı restore etti.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Taşköprü'de 5 tesisin açılışı yapıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından 9 milyon TL değerinde inşa edilen 5 tesisin açılışı yapıldı.

Kastamonu Taşköprü otobüs terminaline kavuşuyor!

Taşköprü Belediyesi, ilçe için önem arz eden projeleri tek tek hayata geçirmeye son sürat devam ediyor. Belediye Cuma pazarı yanında bulunan giysi pazarının olduğu alanda modern şehirlerarası otobüs terminali binası için ihaleye çıktı.

Kastamonu Taşköprü Otobüs Terminali ihaleye çıkıyor!

Kastamonu Taşköprü Belediyesi tarafından inşa edilecek otobüs terminali projesi ihaleye çıkıyor. Projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

Kastamonu Taşköprü 2019'da doğalgaza kavuşuyor!

Kargaz Genel Müdürü Kasım Kahraman yaptığı açıklamada Taşköprü’nün bir aksilik olmadığı takdirde 2019 yılı Ekim ayında doğalgaza kavuşacağının müjdesini verdi.

Artvin'deki asma ve taş köprüler TBMM'de konu oldu!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'de bulunan asma ve taş köprülere ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

Camialtı Taşkızak tersaneleri ihalesi Haberi

Camialtı Taşkızak tersaneleri ihalesi



Haliç'te yer alan Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin geçmişi Fatih Sultan Mehmet dönemine dayanıyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı projeyi 4 yılı yapım süresi olmak üzere 49 yıllığına 2 Temmuz günü ihaleye çıkaracak. 250 dönüm büyüklüğündeki araziye 2 yat limanı, 400 odalı 2 adet 5 yıldızlı lüks otel ve 1000 kişilik camii, AVM ve park inşa edilecek. Tersahene 500 yıllık tarihi yapılar yer alıyor. Tarihi yapıların korunarak müze olarak değerlendirilmesi...