27 / 04 / 2024

Çamlıdere müzeleri

Çamlıdere müzeleri

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Çamlıdere ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Çamlıdere'de de yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Çamlıdere projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Çamlıdere 2022 ucuz konut projesi...

Darphane Binaları ne olacak? İşte son durum!

Arkeoloji Müzeleri’nin depolarında yer alan eserlerden bir bölümünün Atatürk Havalimanı’na taşınacağı, taşınan eserler ile İstanbul'un her iki yakasında da depo müzeler yapılacağı belirtilmişti. Peki son durum ne?

İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin taşınmasında deprem ayrıntısı!

Topkapı Sarayı'nın, İstanbul Arkeoloji Müzeleri'nin ve eserlerin yer aldığı tarihi Darphane binalarının 2012'de İstanbul Valiliğince acil durum hazırlık projesi kapsamına dahil edildiği belirlendi. Taşınma haberlerinin ardından şimdi gündeme deprem riski geldi.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Ankara Çamlıdere'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Çamlıdere ilçesi sınırları içerisindeki bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31266 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da Hazine arazilerinde usulsüzlük operasyonu!

Ankara Çamlıdere'de Hazineye ait 2B arazilerinin rüşvet karşılığı usulsüz olarak satışını yaptığı iddiasıyla belediye, tapu, milli emlak ve elektrik dağıtım şirketlerinde çalışan ve ilçede emlakçılık yapan 46 şüpheli gözaltına alındı

New York Modern Sanat Müzesi 450 milyon dolarlık tadilatın ardından açıldı!

ABD’nin önde gelen sanat müzeleri arasında yer alan New York Modern Sanat Müzesi (MoMA), yaklaşık 4 ay süren tadilat çalışmalarının ardından kapılarını açtı.

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Ankara Çamlıdere'ye çarşı ve meydan müjdesi!

Ankara’nın Çamlıdere ilçesinin AK Parti’li Belediye Başkan Adayı Caner Can, turizmde kendini ispat etmiş emin adımlar atan bir belediye olduklarını söyledi.  

TOKİ Ankara Çamlıdere başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çamlıdere projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Ankara Çamlıdere başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çamlıdere projesinde yer alan 1 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Çamlıdere'ye 'Ankara mimarisi' dokunuşu!

Ankara Çamlıdere Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan binaların cephelerini ‘Ankara mimarisi’ konsepti ile yeniliyor. Dükkan cephelerini ve tabelaları yenileyen belediye, binaların cephelerini de restore edecek.

Çamlıdere müzeleri Haberi

Çamlıdere müzeleri

Cumhur İttifakı’nın Ankara Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Hazım Caner Can, 3 dönemdir devam ettiği Başkanlık görevinde önemli çalışmalar hayata geçirdi. Star Gazetesi'nden Talat Doymuş'un haberine göre; Caner Can, bu başarıyı, ilçede yaşanan değişimi ve yeni projelerini anlattı.

“Öncelikle inanmak lazım. Eğer inanmazsanız hiç bir işi başaramazsınız. Aynı zamanda hizmet yaparken gönül belediyeciliğini de iyi yapmalısınız. İlçeyi yatırımlarla cazibe merkezi haline getirdik. Çamlıdere’nin merkezi başta olmak üzere bütün köylerinde çocuklarımız için oyun parkları var. 

DOĞA VE HAYVAN MÜZESİ 

İlçemizde 10 tane müzemiz var. Çamlıdere bir kültür ve müzeler şehri oldu. Bu müzelerin 3 tanesi çok değerli ve önemli. Bunlardan ilki Doğa ve Hayvan Müzesi. Türkiye’de ilk ve tek doğa ve hayvan müzesi olma özelliğine sahip. Çamlıdere coğrafyası ve o coğrafyada yaşayan hayvanları...