24 / 04 / 2024

Çamlık 18 ev fiyatları

Çamlık 18 ev fiyatları

Daire teslimlerinin 2015 yılı Kasım ayı içerisinde yapılması planlanan Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çamlık 18 Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakikalık mesafede yükseliyor. Mika İnşaat Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Pendik Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'nin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir, Çamlık ve Harmandere Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

Depremde yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimde?

Deprem sebebiyle evi veya iş yeri yıkılan vatandaşların hukuki hakları nelerdir? Yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimdedir? İşte deprem sonrası haklar...

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global 360 Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Elektrikli Ev Aletleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Altınışık tarafından kuruldu.

Çamlık 18 ev fiyatları Haberi

Çamlık 18 ev fiyatları

Şile otoyoluna yakın mesafede konumlanan Çamlık 18 Konutları Mika İnşaat imzası ile yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor.


Konut ve mağazalardan meydana gelen Çamlık 18 Çekmeköy Evleri 'nde yer alan konutlar 2 oda 1 salon 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. 


Çamlık 18 Çekmeköy iletişim numarası  0212 352 90 87. Proje FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.


Şile otoyoluna yakın bölgede yer alan Çekmeköy Çamlık 18 Konutları 'nda ses yalıtımı, uydu sistemi, cephe ve pencere, diafon sistemi, artema marka armatürler bulunuyor. 


Satış süreci devam eden Mika İnşaat Çamlık 18 Evleri 'nde daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Çamlık 18 adres : Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy/İstanbul 


Çamlık...