23 / 04 / 2024

çamlık 18 satılık

çamlık 18 satılık

Mağaza ve konutlardan oluşan Çamlık 18 Konutları 'nda yer alan daireler 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Peki satışları devam eden Çamlık 18 Evleri nerede?

Çekmeköy Çamlık 18 fiyat listesi!

Ödeme planı kapsamında daire bedelinin bir kısmı peşinat olarak ödeniyor, kalan miktar ise teslime kadar vadelendirilebiliyor. İşte satışları devam eden Çekmeköy Çamlık 18 fiyat listesi...

Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Konutları 2 oda 1 salon olarak dizayn edilen dairelerden meydana geliyor. Çamlık 18 Çekmeköy ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Çamlık 18 örnek daire!

Daire tipleri 2 oda 1 salonlardan meydana gelen Çamlık 18 Konutları'nda uydu sistemi, ısı izolasyonlu cephe ve pencereler yer alıyor. İşte Çamlık 18 örnek daire görselleri...

Çekmeköy Çamlık 18 adres!

Üsküdar– Çekmeköy metrosunun Çekmeköy durağına yakın mesafede yükselen Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Çekmeköy Çamlık 18 adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı!

Kayapa Çamlık projesi, Karnur İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlık Bulvarı'nda yükseliyor. Kayapa Çamlık 18 aya varan vade fırsatıyla satışa çıktı! Peki Kayapa Çamlık daire fiyatları ne kadar? Kayapa Çamlık projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Şamlı Şükrü Bey Köşkü satılığa çıkarıldı!

İstanbul Büyükada'da 1860 yılında inşa edilen ilk Osmanlı köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 10 milyon 500 bin TL isteniyor.

Bankadan satılık 18 bin konut!

Ödenemeyen krediler sebebiyle bankaların elindeki gayrimenkul sayısı hızla artıyor. 18 bini aşkın konut bankalardan satılık...

Didim'de 9.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı; Aydın İli, Didim İlçesi, Altınkum ve Çamlık mahallelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü toplamda 9 milyon 585 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Bursa Yıldırım'da 40.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Mevlana ve Ulus Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Didim Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 7 arsa! 8,5 milyon TL'ye!

Aydın Didim'e bağlı Çamlık, Mersindere, Hisar, Altınkum Mahalleri'nde yer alan 7 arsa Didim Milli Emlak Müdürlüğü aracılığıyla satışa sunuluyor. Tahmini toplam bedeli 8 milyon 566 bin TL olan arsaların ihalesi 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Antalya Manavgat'ta 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Manavgat İlçesi Çolaklı Köyü'nde yer alan turizm tesis alanı imarlı arsa ihale ile satılıyor. İhale 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Erzurum Büyükşehir'den 145 milyon TL'ye satılık 37 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan 37 arsa ihale ile satılıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Adana Büyükşehir'den 42.8 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 12 arsayı 42.8 milyon TL'ye satıyor. Arsalar için ihale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Afyonkarahisar'da 3.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Demirçevre (İnaz) Köyü'ndeki arsayı ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları!

360 Kurtköy Çamlık 2017 satış fiyatları 538 bin 480 TL'den başlıyor. Proje İstanbul Kurtköy'de Demirbaş Yapı ve Hanesel Yapı tarafından inşa ediliyor...

çamlık 18 satılık Haberi

çamlık 18 satılık

Mika İnşaat tarafından inşa edilen Çamlık 18 Evleri 18 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Projede teslimlerin Kasım 2015'te yapılması öngörülüyor.


'Çamlık 18 Evleri nerede?' sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de, Şile otoyoluna yakın mesafede olduğu yanıtını verebiliriz.


Konut fiyatları 250 bin liradan başlayan Mika Çamlık 18 projesinde cephe ve pencere, artema marka armatürler, ısı izolasyonlu ses yalıtımı, uydu sistemi ve diafon sistemi gibi imkanlar bulunuyor.


Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika, FSM Köprüsü’ne 13 dakika uzaklıkta yükselen Çamlık 18 Çekmeköy Konutları 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlanan dairelerden oluşuyor.


Çamlık 18 Evleri nerede?
Adres: Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy/İstanbul


Çamlık 18 satış ofisi telefon: 0 (212) 352 90 87
Web Sitesi: http://www.camlik18.com/
Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com...