20 / 04 / 2024

Çan Hafriyat İnşaat iletişim

Çan Hafriyat İnşaat iletişim

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çan tarafından kuruldu.

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekşanlar Hafriyat İnşaat Nakliyat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Tekşan tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duruhan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Doğan Çataloluk tarafından kuruldu.

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Doğan tarafından kuruldu.

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çan tarafından kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGS Hafriyat İnşaat ve Altyapı Üst Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Belge tarafından kuruldu.

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaydınlar Hafriyat İnşaat Asfalt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Akpınar tarafından kuruldu. 

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoylar Peyzaj Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Aksoy tarafından kuruldu.

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HS Hafriyat İnşaat Nakliyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Akıncı tarafından kuruldu.

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözada Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğan Yaman tarafından kuruldu.

Çan Hafriyat İnşaat iletişim Haberi

Çan Hafriyat İnşaat iletişim

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çan tarafından kuruldu.

Çan Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...