25 / 04 / 2024

Can Özkök

Can Özkök

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından kuruldu

Saroz Harbiye İnşaat Taahhüt Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Saroz Harbiye İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullahhat Özkök, Can Özkök ve Cem Cek Özkök tarafından 1 milyon 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Depremde yıkılan binalara ilişkin flaş rapor ortaya çıktı!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık, 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremden sonra yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, ölümlerin yaşandığı 500'e yakın binada inceleme yaptıklarını belirtti.

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Artık alan iki kez düşünecek! Ekmeğe zam yolda

Türk sofralarının olmazsa olmazı olan ekmek fiyatları sürekli zamlanıyor. Bu artışlar, ekmeğe yapılan zam oranlarıyla can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi aşarken,buğday fiyatlarındaki yükselişlerin ardından, yeni zam yolda

Zam zam zam! Sofraların vazgeçilmezi ateş pahası olacak

Türk sofralarının vazgeçilmez unsuru ekmek fiyatları her geçen gün artıyor. Ekmek fiyatlarına yapılan zamlar can sıkıcı bir hal aldı. Bir ekmeğin fiyatı 5 TL'yi yükselirken bazı yerlerde 5 TL'nin de üzerinde satılıyor. Buğday fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına da zam yapılacağı

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Fac Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fac Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Kurusıkı ve Furkan Çakıroğlu ortaklığında kuruldu.

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Bennet Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Can Bennet Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Can Özkök Haberi

Can Özkök

Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Hakan Özkök, Abdullah Hat Özkök, Can Özkök, Cem Cek Özkök, Gökhan Özkök, Lütfi Özkök tarafından 180 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapmak müteahhitlik yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özkök Şişli Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Merkez Mahallesi, 29 Ekim Caddesi, Kuyumcu Kent Sitesi, 4. Fabrika Bloğu,...