19 / 04 / 2024

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası, otopark, otogar ve depo olarak kullanılan yaklaşık 10 bin metrekarelik alanın, "Yeşil" Yerel Yönetim Hizmet Binası ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Umurbey Belediyesi'nden Çanakkale'de satılık gayrimenkul!

Çanakkale İli Umurbey Belediye Başkanlığı, Çanakkale Umurbey Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ezine Belediyesi Çanakkale'de dört arsa satacak! 

Çanakkale İli Ezine Belediye Başkanlığı, Çanakkale Ezine'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların yüz ölçümleri 758,10 metrekare ile 1.427 metrekare arasında değişiyor.

O ildeki 5 adet konut ve 5 adet iş yeri satılıyor! İhalesi 25 Ekim'de! 

Çanakkale Belediyesi, Çanakkale ili, Merkez ilçesinde yer alan 5 adet iş yeri ile 5 adet konutu satıyor. Peki ihale ne zaman? Konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

O belediye rekor sayıda personel alacak! Şöfor, acil tıp teknisyeni, park bakım personeli, grafiker, muhasebeci...

İş arayanlar ilanları yakından takip ederken son açıklama Çanakkale Belediyesi'nden geldi. İlana başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru şartları belli oldu.

Çanakkale'de 214 bin 785 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Çanakkale ili Çardak Belediyesi, Çanakkale ili, Lapseki ilçesi, Tekke Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve büyüklükleri...

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale'de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi Camicedit Mahallesi'ndeki 5 adet taşınmazın satış ihalesini duyurdu. 

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Ezine Belediyesi 41 konut ve 6 iş yerini satıyor! 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ezine Belediyesi, Çanakkale ili, Ezine ilçesi Camıkebir Mahallesi 103 ada 26 parselde yer alan 6 iş yerini ve 41 konutu satıyor. Konutların fiyatları 574 bin TL'den başlıyor...

Güngören'de komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verilecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Güngören Belediyesi, komşusuyla anlaşana 1 kat fazla imar hakkı verecek.

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası Haberi

Çanakkale Belediyesi ana hizmet binası

Çanakkale Belediyesi tarafından ilan edilen “Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması” kapsamında, yarışmaya katılan 38 proje arasından 1. seçilen ve nitelikleri ile hem Çanakkale hem ülke çapında örnek teşkil edecek proje, Türkiye’de yarışma yolu ile seçilen ilk “yeşil yerel yönetim” binası olma özelliği taşıyor.


Enerji kaynaklarını güneş, rüzgar, toprak gibi doğal kaynaklardan sağlayacak, enerji israfını engelleyecek ve tüm belediye birimlerini de aynı çatı altında toplayacak olan "Yeşil" bina, kente de önemli bir yeşil alan kazandıracak olup bu çerçevede, mevcut hizmet binası daha geriye çekilerek, ön planda kalan alan kentlilerin rahatlıkla kullanabileceği Belediye Meydanı olarak düzenlenecek.


Yeni Belediye binası; arazi potansiyelinin en yüksek düzeyde tutulması, yenilenmeyen enerji tüketiminin en aza indirilmesi, çevre sağlığı...