25 / 04 / 2024

Çanakkale Biga belediyesi satılık arsa

Çanakkale Biga belediyesi satılık arsa

Biga Belediyesi, Ticaret-Turizm-Konut imarlı arsayı satışa sunuyor. 5.5 milyon TL'den satılan gayrimenkul için ihale 1 Haziran'da düzenlenecek..

Çanakkale'de 4.6 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve Tekirdağ'dan da hissedildi!

AFAD, Çanakkale Biga'da 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Bu belediyede KPSS puanı çöpe gitmiyor! KPSS'den 60-62-64 ve 67 alanlar için personel olma fırsatı!

Çanakkale Biga Belediyesi’nden personel alımı duyurusu yapıldı. Biga Belediyesi mühendis kadrosu için alım yapacak. Adaylar 22 Mayıs-24 Mayıs tarihlerinde başvuru yapacak. İşte tüm detaylar…

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi, Çanakkale ili, Bayramiç ilçesi, Camicedit Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Çanakkale Biga 2022 projesinde 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Çanakkale Biga 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Biga projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Çanakkale Biga 2022 ucuz konut projesi...

Dükkan arayanlar dikkat! Çanakkale'de büyük fırsat! 5 adet iş yeri satışa çıkarıldı!

Çanakkale Bayramiç Belediyesi Camicedit Mahallesi'ndeki 5 adet taşınmazın satış ihalesini duyurdu. 

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Sıfır risk, garantili kazanç: Nef Arsa Çanakkale Biga!

Gayrimenkul sektöründeki markalı arsa projeleriyle dikkat çeken Nef, Çanakkale Biga arsa projelerini satışa çıkardı. İşte detaylar...

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

Ezine Belediyesi 41 konut ve 6 iş yerini satıyor! 574 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ezine Belediyesi, Çanakkale ili, Ezine ilçesi Camıkebir Mahallesi 103 ada 26 parselde yer alan 6 iş yerini ve 41 konutu satıyor. Konutların fiyatları 574 bin TL'den başlıyor...

Çanakkale Biga'da toplu konut inşaatı başladı!

Çanakkale Biga'da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için hayata geçirilecek olan 93 konutun yer aldığı toplu konut projesinde ilk harç döküldü. 

Çanakkale'nin gündeminde sosyal konutlar var!

Çanakkale Belediyesi'nde gerçekleşen toplantıda Sosyal Konutların Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili son durum tartışıldı. 

Çanakkale Biga belediyesi satılık arsa Haberi

Çanakkale Biga belediyesi satılık arsa

Çanakkale Biga Belediye Başkanlığı, Ticaret-Turizm-Konut alanında kalan 9 bin 886 metrekare büyüklüğüne sahip parseli satışa sunuyor. İhale, açık teklif usulü arttırma suretiyle 1 Haziran Perşembe günü yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Biga Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait, İlçemiz Hamdibey Mahallesinde Ticaret-Turizm-Konut alanında kalan, 9.886,59 m2 miktarındaki 1277 ada 1 no.lu parselin satışı yapılacaktır.

2 - Gayrimenkulün satışına dair İhale 2886 S.D.İ.K. nun 45. ve diğer ilgili maddeleri hükümleri gereğince açık teklif usulü arttırma suretiyle 01/06/2017 Perşembe günü Saat: 11.00’de başlamak üzere Belediyemizde müteşekkil Encümen huzurunda yapılacaktır.

3 - Gayrimenkulün satışına ait İhale Şartnamesi her gün mesai saatleri dahilinde Belediyemiz Gelir Şefliğinden 1.000,00 TL bedel karşılığında satın alınabilir. İhaleye katılacak olanların ihale şartnamesini satın almaları zorunludur.

4 - İlçemiz Hamdibey Mahallesi 1277 ada 1 no.lu parsel...