24 / 04 / 2024

Çanakkale granit fabrikası

Çanakkale granit fabrikası

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında, bu stratejik savaşı interaktif bir belgesel haline getiren Kale Grubu, İbrahim Bodur’un henüz 24 yaşında kurduğu ilk fabrikasını 100 milyon TL yatırımla yenileyecek.

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında sürdürülebilirlik başarısı! 

Akçansa'nın Çanakkale fabrikasında KGS tarafından bağımsız online denetim yapıldı ve fabrika ‘Kaynakların Sorumlu Kullanımı Uluslararası Sürdürülebilirlik Belgesi’ni kazandı...

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Çanakkale Kamu Hastaneleri çevre çalıştayı yapıldı!

Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanlığı Çevre Yönetim Birimi tarafından ‘4.Çevre Çalıştayı’ AKÇANSA Çimento A.Ş fabrikasında düzenlendi.

Kale Grup, Çanakkale'de 100 milyon TL yatırımla yeni fabrika kuracak!

Kale Grup, Çan’daki ilk fabrikasının yerine de 100 milyon TL’ye yeni fabrika kuracak. 58 yıl önce üretime geçen ilk fabrikanın yerine yapılacak granit fabrikasının temeli ise Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla atıldı.

Kale Grubu Çanakkale'de granit fabrikasının temelini attı!

Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yılında, bu stratejik savaşı interaktif bir belgesel haline getiren Kale Grubu, İbrahim Bodur’un henüz 24 yaşında kurduğu ilk fabrikasını 100 milyon TL yatırımla yenileyecek.

Kale Grubu'ndan Çanakkale'ye milyonluk yatırım!

Kale Grubu'nun başkanı Okyay, Çanakkale'de 100 milyonluk yeni granit fabrikası yatırımının temelini attı. Okyay "Türkiye'nin bir sıçrama yapması için Çanakkale ruhu yakalanmalıdır" dedi. İşte ayrıntılar...

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikasında birçok teknik granit seramik üretiliyor!

NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor. Projelerin ihtiyaçlarına uygun olarak özel üretim yapılabilen NG Kütahya Seramik'in yeni fabrikası özgün tasarımlar için yenilikçi çözümler sunuyor.

Kale Grubu Çanakkale fabrikası açıldı!

Çanakale Seramik, Kalebodur, Kalekim markalarını bünyesinde bulunduran Kale Grup, yaklaşık 45 milyon lira yatırımla kurulan ve yıllık 21 milyon metrekarelik karo üretimi kapasitesine sahip 19'uncu fabrikasını Çan'da açtı...

Akçansa İş Sağlığı ve Güvenliği Akademisi Çanakkale fabrikasında hizmete açıldı!

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa'nın Çanakkale Fabrikası bünyesinde hayata geçirdiği İSG Akademi'de, çalışanlara, tedarikçilere ve tüm iş ortaklarına iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda eğitim verilecek...

Kalekim Mardin'deki fabrikasını Eylül ayında açacak!

Kale Holding, 27 Temmuz 1957'de temelleri atılan Çanakkale Seramik'in 56. kuruluş yıldönümünü ve Seramik Bayramı'nı Türkiye'nin önde gelen iş ve siyaset adamlarının katılımıyla kutladı. Kalekim'in Mardin'deki fabrikası Eylül ayında açılacak...

Derya Granit yeni fabrikasını açtı!

Derya Granit Burdur Bucak organize sanayide yeni fabrikasını açtı...

Çanakkale granit fabrikası Haberi

Çanakkale granit fabrikası

Kale Grubu Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde 100 milyon liralık yeni granit fabrikasının temelini attı. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın katılımıyla yapılan temel atma töreni ile, bundan 58 yıl önce İbrahim Bodur öncülüğünde üretime geçen ilk fabrikanın yerine, modern bir granit fabrikası inşa edilecek. Dünyanın en büyük püskürtmeli seramik kurutucusunun yer alacağı yeni fabrikanın yüzde 20 seviyesinde bir tasarruf sağlayacağı belirtildi. Yatırımın kasım ayında tamamlanması planlanıyor. 


Kaderleri aynı olan 3 lider temeli attı, usta hisse aldı 


Temeli atılan yeni fabrika, Kale Ailesi için çok farklı bir anlama sahip. Zeynep Bodur Okyay bu önemi şu sözlerle anlattı: “1950’lerin ortasında hayvan pazarı kurulan bu yere, kendini ülkemizin sanayileşmesine adamış 24 yaşındaki idealist bir genç, fabrika kurdu. Fabrikanın temelini rahmetli Adnan Menderes ve Fatin Rüştü...