17 / 04 / 2024

Çanakkale mart konut satışı

Çanakkale mart konut satışı

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından son paylaşılan verilerde, Çanakkale’deki konut satışı gerçekleşti. Çanakkale’de koronavirüse rağmen, geçtiğimiz Mart ayında 931 konut satıldı.

O ilde yaşayanlar kira mağduru! Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi!

Çanakkale'de konut kira fiyatları vatandaşları mağdur etmeye başladı. Kira fiyatları 80 bin liraya kadar yükseldi.  Peki kira fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Çanakkale’de konut imarlı 4 arsa satışa çıktı! İhale tarihi 21 Kasım!

Çanakkale iline bağlı Ezine Belediye Başkanlığı, Ezine’de 4 adet konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 21 Kasım olduğu açıklandı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

5 soruda TOKİ Çanakkale Sosyal Konut Projesi 2022! Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Çanakkale konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Çanakkale ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Çanakkale Sosyal Konut 2022 Projesi hangi ilçelerde inşa edilecek? Ucuz konut başvuruları ne zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı. Peki Çanakkale'de toplam kaç adet konut yapılacak? Çanakkale TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar…

Çanakkale Belediyesi konut yaptıracak! İhalesi 25 Mayıs'ta!

Çanakkale Belediye Başkanlığı, Çanakkale Güzelyalı Köyü'nde inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanının detayları...

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin ilk oturumu yapıldı!

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. 

Emlak Konut GYO Çanakkale Kepez ihalesinin 1. oturumu 15 Mart'ta!

Emlak Konut GYO projelerinden Çanakkale Kepez Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 15 Mart 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

Çanakkale’de Mart ayında 931 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü tarafından son paylaşılan verilerde, Çanakkale’deki konut satışı gerçekleşti. Çanakkale’de koronavirüse rağmen, geçtiğimiz Mart ayında 931 konut satıldı.

Konut kredisinde koronavirüs etkisi!

Ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını bankaların kredi faizlerini de etkiledi. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 100 baz puan düşürerek yüzde 10,75'ten yüzde 9,75'e düşürdü. Peki, 22 Mart konut kredisi faiz oranı kaça indi? İşte merak edilen detaylar…

TOKİ Çanakkale Ayvacık başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesi 2 Mart tarihinde satışa çıkıyor.

TOKİ Çanakkale Bayramiç başvuruları 2 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Bayramiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Çanakkale 171 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut , 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 15:00'de gerçekleştirecek.

Çanakkale mart konut satışı Haberi

Çanakkale mart konut satışı

Koronavirüs tedbirleri her geçen gün artarken, vatandaşlar ise tedbirlere uyuyor. Virüsle mücadelede Türkiye’de neredeyse günlük hayat durma noktasına geldi ve vatandaşlar evlerinde yaşamaya devam etti. Bu günlerde TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğü'nce konut satış istatistikleri yayınlandı. Yayınlanan istatistikte, Çanakkale’de Mart ayında 931 konut satışı yapıldı.

2020 Mart ayında, Türkiye genelinde 108 bin 670 konut satışı gerçekleşti, Çanakkale’de bu sayı 931 olarak açıklandı.

Balıkesir’de geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 75,9 artarak ile ipotekli satış yapıldı ve Balıkesir 14.cü sıraya yerleşti. Çanakkale’de ise yüzde 87,2 artış ile 350 ipotekli konut satıldı. Çanakkale bu rakamlarla 26 sırada yer aldı.

Çanakkale’de yüzde 5,3 düşüş göstererek ile geçtiğimiz ay 931 konut satışı satışı gerçekleşti. Çanakkale’deki toplam konut satışları içindeki ikinci el satışların payı yüzde 73,1 ile 681...