19 / 04 / 2024

çandır köyü nereye bağlı

çandır köyü nereye bağlı

Sivas İmranlı İlçesi Çandır Köyü'nün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması kararı verildi. İdari bağlılığın değiştirilmesi kararı bugün 29285 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan karar...

Ağızları açık bırakan olay: Çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptılar!

İstanbul Bahçelievler'de ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. Evlerini dönüşüme sokan vatandaşların anlaştığı müteahhit çürük binayı yıkıp daha çürüğünü yaptı.

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Kadıköy'de 15 kat sınırı itirazı reddedildi!

İSTANBUL’da kentsel dönüşümün en yoğun yaşandığı ilçe Kadıköy’de binalara en fazla 15 kata kadar çıkma sınırı getirilmişti.müteahhitler askı sürecinde plana itiraz etti. Ancak itirazlar dün İBB Meclisi’nde değerlendirildi ve reddedildi.

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeşilova Meydanı için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı!

Sosyal yaşam alanlarının bulunmadığı mahallelere meydanlar inşa eden Osmangazi Belediyesi, Yeşilova Mahallesi’ne nefes aldıracak meydan için çalışmalara başladı, bölgede meydan için 10 bina kamulaştırılarak yıkıldı

Ödemiş'teki hayalet köy için üniversitelere çağrı!

İzmir'in Ödemiş İlçesi eski belediye meclis üyesi Mimar Mualla Akgün, ilçede 'hayalet köy' olarak bilinen Lübbey Mahallesi'nin turizme kazandırılması için üniversitelerle işbirliği yapılması gerektiğini söyledi.

Noel Baba Barış Köyü arazisi kültür varlığı ilan edildi!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 41 ülkenin desteği ile Beydağları Olimpos Milli Parkı Maden Koyu’nda kurulmak istenen Noel Baba Barış Köyü arazisini taşınmaz kültür varlığı ilan etti.

Kalecik Çandır Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Kalecik ilçesine bağlı Çandır Mahallesi, tp.3059 parselin “Akaryakıt + LPG Satış Servis İstasyonu” kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı dün askıya çıktı...

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kreş açma çalışmaları sürüyor!

Her mahalleye bir kreş açarak çocuklara anadilde hizmet sunmayı hedefleyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz Şubat ve nisan ayında temelini attığı kreşlerde çalışmasını hızlı bir şekilde sürdürüyor.

Çanakkale Bolayır Köyü imar planı yeniden askıda!

157 itiraz dilekçesinin verildiği Çanakkale Bolayır Köyü 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı yeniden askıya çıktı.

Said Nursi'nin köyü inanç turizmine kazandırılıyor!

Bediüzzaman Said Nursi'nin doğduğu Hizan'a bağlı Nurs köyünün inanç turizmine kazandırılması için çalışmalar başladı. Kaymakam İnci, Nurs köyüne gelenlerin, bölgenin doğal, otantik ortamında rahatça ziyaretlerini gerçekleştireceğini söyledi.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi'nin başlangıç toplantısı 3 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla başlatılan “Diyarbakır Katı Atık Yönetim Projesi”nin başlangıç toplantısı düzenlenecek. Başlangıç toplantısına eş finansman sağlayan Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu yetkilisi de iştirak edecek.

çandır köyü nereye bağlı Haberi

çandır köyü nereye bağlı

İDARİ BAĞLILIĞIN DEĞİŞTİRİLMESİ KARARI


İçişleri Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2015/126

1 – Sivas İli İmranlı İlçesi Çandır Köyünün aynı ilin Zara İlçesine bağlanması, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 2 nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı İçişleri Bakanı...