24 / 04 / 2024

Veysel Bakgör: 10 yılda 10 bin kont sattık!

Veysel Bakgör: 10 yılda 10 bin kont sattık!

İMSİAD, BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ü öğrencilerle buluşturdu. Bakgör "10 yılda 10 bin civarı konut sattık. Sağlam bir irade ortaya koyarak, bir yol haritası belirlediğinizde semeresini alıyorsunuz. " dedi.



İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici Derneği (İMSİAD), BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ü öğrencilerle buluşturdu. 

Başarının birinci kuralının işi sevmek ve çok çalışmak olduğunu belirten Bakgör, öğrencilere işlerine sadakat ve fedakârlıkla sarılmaları konusunda öğütler verdi. Bakgör "işinizi sevmek ona aşkla, sadakatle ve fedakârca bağlanmak sizi başarıya ulaştıracak en kısa yoldur. Girişimcilik ruhu ve heyecan duygularınızı kaybetmeden işinize sarılın. Önümüzde ülke olarak çok güzel fırsatlar var. Yapmanız gereken tek şey okulunuzu en donanımlı şekilde bitirip iş hayatına atılmaktır" diye konuştu. 


24 SAATTE 72 SAATLİK PERFORMANS

Bakyapı olarak niyeti, parası ve ihtiyacı olana konut satma prensibi ile yola çıktıklarını belirten Bakgör "10 yılda 10 bin civarı konut sattık. Sağlam bir irade ortaya koyarak, bir yol haritası belirlediğinizde semeresini alıyorsunuz. Son 3 yılda 5 bin konut yaptık. 24 saatte 72 saatlik performans gösteriyoruz. Mart ayında da İstanbul'daki projemizin 2.etabını tamamlayarak, şehir dışındaki tüm projelerimizi zamanında eksiksiz teslim etmeye devam ediyoruz" ifadelerini kullandı. Bursa'nın taşı toprağının altın olduğunu belirten Bakgör "Bursa bize çok şey kazandırdı. Bundan böyle de sermayemizi ve bilgi birikimimizi Bursa'ya harcamaya devam edeceğiz" dedi. 



A Gazete


Geri Dön