16 / 04 / 2024

Veysel Bakgör kimdir

Veysel Bakgör kimdir

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

Bakyapı basın lansmanı 20 Nisan'da!

Bakyapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdürüyor. Bakyapı, 2018 yılında yeni projeleriyle Türkiye’ye yeni prestijli bölgeler kazandıracak.

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Çarpık yapılaşma sektörün en büyük sorunu!

Bursa'da inşaat ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Bakyapı hem hem yaşam alanları hemde sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkıyor. Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, çarpık yapıların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Veysel Bakgör: 10 yılda 10 bin kont sattık!

İMSİAD, BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör'ü öğrencilerle buluşturdu. Bakgör "10 yılda 10 bin civarı konut sattık. Sağlam bir irade ortaya koyarak, bir yol haritası belirlediğinizde semeresini alıyorsunuz. " dedi.

Veysel Bakgör: Konutta standartlar değişti!

Bursa'nın çok geniş evlerden sıyrılmaya başladığını ifade eden Veysel Bakgör, artık standartları ve donanımı iyi olan konutların tercih edildiğini kaydetti..

Veysel Bakgör: 11 yatırımcıya 373 konut sattık!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, “Türkiye ’nin en önemli sektörlerinden olan inşaat sektöründe, gelecek dönemde sektöre değer katan, inovatif projelerin geliştirilmesi gerekiyor ” dedi.

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır ne iş yapmaktadır?

Petkim Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Bekir Emre Haykır kimdir? Bekir Emre Haykır hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Dr. Ö. Özgür Tort kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort ne iş yapıyor?

Dr. Ö. Özgür kimdir? Dr. Ö. Özgür Tort'un eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Dr. Ö. Özgür Tort'un kim olduğu ve Dr. Ö. Özgür Tort'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

Bekir Ağırdır kimdir? Bekir Ağırdır ne iş yapar?

Bekir Ağırdır kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bekir Ağırdır ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

İbrahim Çakır ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi okuldan mezun oldu? Şu an ne iş yapıyor?

İbrahim Çakır kimdir? Nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Dagi Giyim’de hangi pozisyonda görev alıyor? İşte İbrahim Çakır ile ilgili merak edilenler...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı 1984 yılında İstanbul'da doğan Mehmet Fatih Kacır oldu. Peki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir? Mehmet Fatih Kacır nereden mezun? 

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Veysel Bakgör kimdir Haberi

Veysel Bakgör kimdir

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri genellikle İstanbul'dadır. Bursa merkezli Bakyapı inşaat Enerji ise İstanbul'un da aralarında yer aldığı Çanakkale, Bursa gibi kentlerde üretim yapan bir şirket. Bu başarısıyla Anadolu'nun öne çıkan şirketlerinin birbiriyle yarıştığı Anadolu 500 listesinde ciro artışı bazında en iyi performansı sergileyen şirket oldu. Bak-yapı, 2017 yılında cirosunu 2016 yılına göre yüzde 139,3 arttırarak 118,8 milyon TL'den 284,3 milyon TL'ye yükseltti. Böylece Anadolu 500 listesinde de 481'inci sıradan 284'üncü sıraya yükselmeyi başardı.

Projelerden kazandı

Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı'nın tamamlanan ve devam eden projelerinin satışından elde ettiği geliriyle bu başarıyı yakaladığını söylüyor. Satın alma yöntemiyle borçlanmadan kendi arsaları üzerinde yatırım yapma politikasıyla yollarına...