29 / 03 / 2024

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 



Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçları hakkında değerlendirmede bulundu. Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Bakgör ''ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak'' dedi. 

Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimiz ve yeni yönetim anlayışı, bu seçimle tarihe geçen bir zafer elde etti. Toplumsal ölçekte yeniden güven sağlayan milli irade ile demokrasinin en güzel örneklerinden birine imzamızı attık. Ülkemiz, 16 yıldır kesintisiz olarak sürdürülen istikrara onay verdi. Yeni sistemle birlikte ülkemizin geleceği için çok önemli adımların atılacağı bir dönem bizi bekliyor. Hükümetimizin sergilediği başarılı ekonomi politikalarının, yeni sistemin getireceği yeni ekonomi koordinasyonuyla, ülkemizi ileri seviyelere taşıyacağına inanıyoruz. Ülkemizin sahip olduğu ekonomik ve siyasi istikrar yeni yönetimle birlikte kalkınma hızımızı zirveye taşıyacak. Yeni dönemde ekonominin tüm aktörleri ülkemiz  için üst düzey bir performans sergileyecek. Gün, birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle yeniden el ele verme günüdür. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün temsilcileri olarak bizler de yatırımlarımızla üstün bir güç sergileyeceğiz. Bakyapı olarak hükümetimizin sergileyeceği yeni atılımlara yeni projelerimiz ve başarılı satış performansımızla desteğimizi sürdüreceğiz. 


Geri Dön