19 / 04 / 2024

Caner Erkin Çeşme malikane

Caner Erkin Çeşme malikane

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Caner Erkin'den Demand Gayrimenkul’e dava!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, Demand Gayrimenkul’un sahibi iş adamı Atalay Demirbaş'ın kendini dolandırıldığını iddia ederek şikayetçi oldu. Savcılık, Erkin’den mağduriyetini kanıtlaması gerektiğini isteyerek, dosyayı kapattı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin'in villası! 

Futbolcu Caner Erkin ve oyuncu eşi Şükran Ovalı'nın Beykoz'daki villasına ait ayrıntılar, Şükran Ovalı'nın paylaştığı bir videoyla ortaya çıktı...

Caner Erkin Şükran Ovalı'ya Çeşme'de villa alacak!

Ünlü futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için kesenin ağzını açtı. Erkin, İzmirli olan eşinin isteğiyle Çeşme Paşalimanı’ndan yaklaşık 9 milyon liralık villa almak için kolları sıvadı.

Caner Erkin, Miami Porsche Design Tower'dan rezidans aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı için Miami'deki Porsche Design Tower adlı gökdelenden 7 milyon dolara lüks daire satın aldı.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e mal varlığı için dava!

Asena Atalay, Caner Erkin'e tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik süresince elde ettiği malların paylaşımı için dava açtı. Atalay daha önce 2 kez icra takibi başlatmıştı.

Caner Erkin, Şükran Ovalı'ya Beykoz'dan 4 milyon TL'ye villa aldı!

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 2 Ocak’ta Roma’da evlendiği Şükran Ovalı için Beykoz’dan 4 milyon TL’ye villa aldı. Evin dekorasyonuyla eşi ilgilenecek. Çift, yeni evleri hazır olana kadar Baltalimanı’nda oturmaya devam edecek.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Şükran Ovalı ve Caner Erkin Rumeli Hisarı’ndan villa kiraladı!

Şükran Ovalı ve Beşiktaşlı Caner Erkin, Rumeli Hisarı’nda 3 katlı villaya yerleşti. 12 bin dolara kiraladıkları evi baştan aşağı değiştiren Şükran Ovalı, kartal süslemeli eşyalarıyla Caner’in kalbini bir kez daha fethetti.

Caner Erkin ve Şükran Ovalı Çeşme'den villa kiraladı!

Yaz başında aşklarını ilan eden Beşiktaşlı ünlü futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, şimdi Çeşme'yi mesken tuttu.

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşındı!

Caner Erkin, Şükran Ovalı’nın Bebek’teki evine taşınarak evliliğe ilk adımı attı. Ovalı, dizi çekimleri için Ayvalık’ta olunca evdeki eksikleri tamamlamak da yıldız futbolcuya düştü... .

Caner Erkin evini Beykoz'a taşıdı!

Caner Erkin yeni sevgilisine yakın olabilmek için Beykoz'daki evini Şükran Ovalı'nın oturduğu semt olan Bebek'e taşıdı.

Caner Erkin Çeşme malikane Haberi

Caner Erkin Çeşme malikane

Fenerbahçe'nin göz dolduran yıldız futbolcusu Caner Erkin, Ocak 2017 tarihinde başarılı oyuncu Şükran Ovalı ile İtalya'nın başkenti Roma'da evlenmiş ve bu evlilikten Mihran Ela adında bir kız çocukları doğmuştu.

Takvim'de yer alan habere göre, futbolculuktan kazandığı parayı gayrimenkul yatırımlarına harcayan Caner Erkin, daha önce Çekmeköy'de tanesi 2.5 milyonTL'den toplam 4 adet daire almıştı.

Başarlılı futbolcu şimdi de İzmir'in Çeşme ilçesinden toplamda 1.000 metrekarelik bir arsa almış. Ilıca'dan aldığı bu arsaya 3 milyon TL gibi bir rakam harcayan Erkin, üstüne de 3.5 milyon TL daha harcayarak malikane inşa ettiriyormuş. Babalığıyla örnek olan 32 yaşındaki futbolcu Caner Erkin'in, futbol kariyerine son verdikten sonra Ilıca'ya taşınacağını ve çocuğunu burada büyütmek istediği de konuşulanlar arasında...

Caner Erkin Çekmeköy'den 10 milyon TL'ye 4 ev...