23 / 04 / 2024

çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi nerede yapılacak

çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi nerede yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'ni ihaleye çıkarıyor. 10 Mart Perşembe günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek olan ihale kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki arsayı ÖİB'den 740 milyon TL'ye aldı!

Panora GYO, Ankara'nın Çankaya ilçesinde Dikmen'de yer alan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkarılan arsayı 740 milyon TL'ye aldı. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar... 

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya'da satılık 13 bin 380 metrekare arsa fırsatı! Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki satıyor! 

PORTAŞ, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Dikmen Mahallesi'nde yer alan 13 bin 380 metrekarelik arsayı satışa sunuyor. İşte yatırımcıların dikkatini çeken arsanın fiyatı...

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Ankara Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği'nde son durum ne? AOÇ arazisi yapılaşmaya açılacak mı? Aynı zamanda Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tamamen kurumun tapulu malı olan Bademlik’teki 750 dönümlük alanı kent ormanı yapmaya hazırlanıyor. Ankaraya yeni AOÇ geliyor...

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Ankara-Çankaya yapı ruhsat iptal davasında yeniden keşif yapılacak!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasında davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti...

Ankara-Çankaya projesi yapı ruhsat davasında son gelişmeler! 

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında açıklama yaptı...

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

TOKİ Sinop Dikmen projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sinop Dikmen projesi satışa çıkarıldı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi nerede yapılacak Haberi

çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm projesinin ihalesi nerede yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyetindeki Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi alanında 420 bin 414 metrekare konut alanını kapalı teklif usulü ihaleye çıkardı.


Toplam 315 milyon 310 bin 500 TL bedelle ihale edilen Çankaya Dikmen Son Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi 10 Mart Perşembe günü saat 14:00'te yapılcak. İhale Hipodrom Caddesi No:5 Kat: 19 Yenimahalle/ Ankara adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Binası Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek.


İhaleye katılım gösterebilmek için gerekli şartname ve evraklar Hipodrom Caddesi No:5 Kat: 14 Yenimahalle/ Ankara adresindeki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı'ndan temin edilebilecek.


İhaleye katılmak için istenilen belgelerde noter tasdikli olması ve ayrı ayrı yevmiye numarası olması gerekmektedir. İstekliler ihaleye katılabilmek için örneğine uygun teklif mektubu sunmalıdır.


İhale için verilecek teklif mektubunda meblağ, yazı ve rakamların...