25 / 04 / 2024

Çankırı galericiler sitesi

Çankırı galericiler sitesi

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi'nde çalışmalar sürüyor!

Şanlıurfa'da vizyonel projelerini hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Oto Galericiler Sitesi'nin belirlenen tarihte taşınması için çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor!

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 konut satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu!

Başvuruların yarın başlayacağı TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar satış duyurusu haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları yarın başlıyor.

Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

10 bin 63 TL peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Çankırı Atkaracalar Konutları'nda 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki Çankırı Atkaracalar TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar Evleri'nde toplam 2 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları ne zaman?

TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çankırı Atkaracalar Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; açık satışa sunuluyor. TOKİ Çankırı Atkaracalar başvuruları 20 Ağustos 2015 tarihinden itibaren başlayacak.

TOKİ Çankırı Merkez 2.etap'ta 502 adet konut yaptırıyor!

TOKİ Çankırı Merkez ilçesi kentsel dönüşüm 2.etap 502 adet konut ve 1 adet camii inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi düzenleniyor.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ardahan Çıldır sanayi sitesi inşaat çalışmaları başladı!

Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, yaptığı projeleri bir bir hayata geçirerek ilçenin kaderini değiştiriyor. Azizoğlu Çıldır Sanayi sitesi için tahsis edilen alanda çalışmaların başladığını bildirdi.

Çankırı Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Resmi Gazete'nin bugünki sayısında yer alan açıklamaya göre, Çankırı İli Kurşunlu ilçesinde yapı müteahhidi Mehmet Ali ÜNAL-Ünal İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi.

Çankırı galericiler sitesi Haberi

Çankırı galericiler sitesi

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret ederek, sektörle ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette MASFED Genel Sekreteri Niyazi Berktaş, Başkan Yardımcısı Zafer Uslu ve Yönetim Kurulu üyesi ve Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ile MASFED’e bağlı Van Otomobil ve Galeri İşletmecileri Derneği’nin Başkanı olan MASFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı İsmet İnan ve yine Federasyona bağlı Mersin Oto Galericiler Derneği’nin Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Kıratlı da yer aldı.

MASFED yöneticileri Bakan Lütfi Elvan'la görüşmede, Çankırı ve Karadeniz’den gelip Otonomi önünde biten yolun İstanbul yolu ve Kahramankazan’a bağlanması konusu gündeme getirildi. MASFED yetkilileri, bu bağlantı gerçekleşirse hem şehir trafiğinin hem de diğer illerden Esenboğa Havaalanı’na gidiş...