29 / 03 / 2024

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebi!

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.



Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret ederek, sektörle ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Ziyarette MASFED Genel Sekreteri Niyazi Berktaş, Başkan Yardımcısı Zafer Uslu ve Yönetim Kurulu üyesi ve Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ile MASFED’e bağlı Van Otomobil ve Galeri İşletmecileri Derneği’nin Başkanı olan MASFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı İsmet İnan ve yine Federasyona bağlı Mersin Oto Galericiler Derneği’nin Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Kıratlı da yer aldı.

 

MASFED yöneticileri Bakan Lütfi Elvan'la görüşmede, Çankırı ve Karadeniz’den gelip Otonomi önünde biten yolun İstanbul yolu ve Kahramankazan’a bağlanması konusu gündeme getirildi. MASFED yetkilileri, bu bağlantı gerçekleşirse hem şehir trafiğinin hem de diğer illerden Esenboğa Havaalanı’na gidiş gelişin rahatlayacağını dile getirdiler. Bakan Elvan da konuyla ilgili çalışmanın hızlandırılacağını ifade etti.

 

Görüşmede, MASFED’e bağlı Van Otomobil ve Galeri İşletmecileri Derneği’nin Başkanı ve MASFED Saymanı İsmet İnan, kentiyle ilgili sorunları, Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi de kentte galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti. Bakan Lütfi Elvan kendisine iletilen konularla ilgili görüşmeleri yaparak konunun takipçisi olacaklarını söyledi.


Geri Dön