20 / 04 / 2024

Çankırı proje

Çankırı proje

MASFED Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret etti. Mersin Oto Galericiler Derneği Başkanı Bekir Selvi, Çankırı'ya galericiler sitesi yapılması talebini Bakan’a iletti.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Çankırılılara 806 konutluk 3 yeni proje müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 81 ilde hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekimlerine Pazartesi günü itibarıyla başlamıştı. Çankırılıların da yüzünü güldüren TOKİ, Çankırı'da 806 konutluk 3 yeni proje in

TOKİ'den Çankırı’ya 712 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Projesi’nin ihalesini 11 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Çankırı Çerkeş'te 165 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te hayata geçireceği 165 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çankırı Çerkeş'e 165 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi hayata geçirecek.

TOKİ Çankırı Orta 333 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çankırı Orta'da yeni proje inşa edilecek. 333 konutluk yeni projenin ihalesi 20 Eylül'de yapılacak.

TOKİ Çankırı İnançköy AGG TOKİ kura sonuçları!

TOKİ Çankırı İnançköy AGG TOKİ kura sonuçları 7 Ağustos 2017'de açıklanacak. Proje 363 konuttan meydana geliyor.

Çankırı proje Haberi

Çankırı proje

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ı ziyaret ederek, sektörle ilgili sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyarette MASFED Genel Sekreteri Niyazi Berktaş, Başkan Yardımcısı Zafer Uslu ve Yönetim Kurulu üyesi ve Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ulucan ile MASFED’e bağlı Van Otomobil ve Galeri İşletmecileri Derneği’nin Başkanı olan MASFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı İsmet İnan ve yine Federasyona bağlı Mersin Oto Galericiler Derneği’nin Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Kıratlı da yer aldı.

MASFED yöneticileri Bakan Lütfi Elvan'la görüşmede, Çankırı ve Karadeniz’den gelip Otonomi önünde biten yolun İstanbul yolu ve Kahramankazan’a bağlanması konusu gündeme getirildi. MASFED yetkilileri, bu bağlantı gerçekleşirse hem şehir trafiğinin hem de diğer illerden Esenboğa Havaalanı’na gidiş...