26 / 04 / 2024

çankırı ya açılan gençlik merkezi

çankırı ya açılan gençlik merkezi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Kibrit kutusu gibi birbirinin aynı projeler değil. Hepsi birbirinden farklı, değişik projeler" dedi. Kılıç gençlik merkezlerinin gençlerin yeni limanları olduğunu söyledi...

Prof. Dr. Üşümezsoy'dan İstanbul açıklaması! Hem Çankırı hem Kastamonu sallandı: İstanbul'da yeni stres yaratır mı?

Prof. Şener Üşümezsoy, geçtiğimiz gün peş peşe meydana gelen Çankırı ve Kastamonu depremlerinin ardından, İstanbul depremi ile ilgili yeniden konuştu ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte Üşümezsoy'un o açıklaması...

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ'den Çankırı Eldivan'a 99 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesinin ihalesi 11 Aralık tarihinde yapılacak. 99 adet konutu yer aldığı Çankırı TOKİ projesi Eldivan ilçesinde yükselecek.

TOKİ'den Çankırı'ya 150 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Kurşunlu projesinin ihalesi yarın yapılacak. Projede 150 konut yer alacak.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

TOKİ'den Çankırı’ya 712 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Projesi’nin ihalesini 11 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

Çankırı Ilgaz’a TOKİ’den 60 ucuz konut!

TOKİ'nin Çankırı Ilgaz projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Ilgaz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Ilgaz 2022 sosyal konut projesi...

EYT’liler nasıl emekli olur? Emeklilikte yaşa takılanların yapması gerekenler

Emeklilikte yaşa takılan milyonlarca vatandaşın gözü iktidarın yılsonuna kadar hazır olacak dediği taslaktan gelecek haberde. Prim eksiği olanların emeklilik hakkı elde etmesi için ise 6 konuda çözüm şansı bulunuyor. Peki, EYT’lilerin emekli olması için ne yapması gerekiyor?

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşa Gör İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zahit Ercan Altıntaş tarafından kuruldu.

Rusya'ya yapılan yaptırımlar buğday fiyatlarına sıçradı!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rusya'ya yönelik yeni ilave ekonomik yaptırımlar açılandı. Yaşanan gelişmelerin ardından tarımsal emtia fiyatlarında hızlı yükselişler yaşanmaya başladı.

TOKİ Çankırı'da 165 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı Çerkeş'te 165 yeni konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Çankırı'da son 5 yılda satılan ve kiralanan Hazine arazileri TBMM'de!

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Çankırı'da son beş senede Hazineye ait arazilerden satılan ve kiralananlarla ilgili soru önergesi verdi. 

çankırı ya açılan gençlik merkezi Haberi

çankırı ya açılan gençlik merkezi


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Gençlik merkezinde yetişen gençler, bu ülkenin polisine molotofkokteyli atmaz" dedi.


Kılıç, Çankırı Gençlik Merkezinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dört bir yanına 155 gençlik merkezi yaptıklarını ifade ederek, "Kibrit kutusu gibi birbirinin aynı projeler değil. Hepsi birbirinden farklı, değişik projeler" dedi.


Gençlik merkezlerinin gençlerin yeni limanları olduğunu kaydeden Kılıç, şöyle konuştu:


"Gençlerimiz bu merkezimize her saat gelebilecek. Hizmetlerimiz tamamen ücretsiz olacak. Spor, sanat ve kültürel, her türlü dalda hizmet sunulacak. Buraya üye gençlerimiz gençlik kamplarına katılma şansı bulacak. Gençlerimiz ve çocuklarımız müfredat dışında kalan tüm alanlarda burada kendilerini yetiştirecekler, hizmetler tamamen ücretsiz olacak. Buralar gençlerin yeni limanı olacak.


Gençlik merkezi faaliyetlerine katılan gençlerimiz, Türkiye'nin birçok yerine düzenlenen kamplara katılma imkanı bulacak."


Kılıç, gençlerin şühedanın peşinde yürümeye devam edeceğini vurgulayarak,...