25 / 04 / 2024

cannes MIPIM 2015 Fuarı

cannes MIPIM 2015 Fuarı

Türkiye'den 21 firmanın katıldığı MIPIM 2015 Fuarı kapılarını bugün açtı. Bu yıl 26'sı düzenlenen fuara firmaların yanı sıra belediyeler de katıldı..

MIPIM 2015 Fuarı'na 3.200 CEO katılacak!

Bu yılki fuarda, Rusya içinde bulunduğu darboğaz nedeniyle yerini koruyamayınca Türkiye Rus çadırını aldı. Toplam 3.200 CEO ve 370 siyasi liderin katılacağı fuarın merkezindeki İTO çadırında dev maketten İstanbul canlı izlenecek.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Fransa MAPIC 2015 fuarı açıldı!

MAPIC, Fransa – Cannes’da kapılarını açtı. 18-20 Kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan MAPIC 2015’e uluslararası arenadan büyük bir ilgi söz konusu.Fuarda Türk firmaları da yoğun bir ilgi görüyor.

MAPIC 2015, perakende ve AVM'de de yatırımcıları Tükiye'ye çekecek!

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı ve dünyanın en büyük gayrimenkul ve perakende buluşması MAPIC 2015, Fransa –Cannes şehrinde 8.400’ün üzerinde katılımcıya 18-20 Kasım 2014 tarihleri arasında ev sahipliği yapacak.

Tabanlıoğlu'nun Selçuk Ecza projesi en iyi ofis yapısı ödülü aldı!

Uluslararası arenada da imza attığı projeler ve kazandığı prestijli ödüllerle Türkiye mimarlığının önemli temsilcileri arasında öne çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, MIPIM 2015'te de çok yönlü ve etkin bir şekilde yer aldı.

İstanbul, MIPIM'de 200 metrekarelik alanda tanıtıldı!

MIPIM 2015'te bin 200 metrekarelik alanda temsil edilen Türkiye, Fransa'nın parlayan yıldızı oldu. Kent tanıtım çalışmaları kapsamında ve firma stantlarında, 30 ülke heyeti ziyareti ve 2 bin 875 birebir görüşme gerçekleştirildi

cannes MIPIM 2015 Fuarı Haberi

cannes MIPIM 2015 Fuarı

Bu yıl 26'sı düzenlenen MIPIM-The World's Property Market bugün itibariyle başladı ve 13 Mart'a kadar devam edecek. Fuar, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek. 


MIPIM açılış kokteylinin ev sahipliğini İTO ve Beyoğlu Belediyesi yapıyor. MIPIM’e bu yıl Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırımcıları ve Türkiye'nin markalaşan şehirleri  katıldı. 


Fuara 96 metrekarelik dev maketle İstanbul, Ankara, Antalya ve Balıkesir katıldı. MIPIM'e katılan şehirler, uluslararası fon şirketleriyle birebir toplantılar gerçekleştirecek.

MIPIM 2015 Fuarı'na katılan kuruluşlar ve belediyeler asında; İstanbul Ticaret Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ticaret Odası, Beyoğlu Belediyesi bulunuyor. Firmalar arasında ise; DKY İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., IMS Proje Yönetimi, Kuzu Grup, Lal Gayrimenkul Değerleme, Nuhoğlu İnşaat, Ofton İnşaat, Piyalepaşa Gayrimenkul, Proplan Proje Yönetim, Tabanlıoğlu Mimarlık, TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş....