19 / 04 / 2024

Canpa yalıtım güvence sertifikası

Canpa yalıtım güvence sertifikası

Yalıtım sektörünün lider firması Canpa, müşterilerine sunduğu “Güvence Sertifikalı” hizmeti ile de sektöründe öncülük yapıyor. Sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi.

Binaların ısı ve su yalıtımı deprem güvenliğini etkiler! Yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı? 

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Füsun Sümer, ısı ve su yalıtımının binaların deprem güvenliğini de etkileyeceğini belirtti. Peki yalıtım uygulamaları nasıl yapılmalı?  İşte detaylar...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Komşu gürültüsüne karşı en etkili çözüm: Binalarda ses yalıtımı!

Pandemi sürecinde evlerde daha fazla vakit geçirilmesi sebebiyle, binalarda gürültüye karşı duyarlılığın yükseldiğini söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ses yalıtımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Binalarda gürültüden kurtulmak ses yalıtımıyla mümkün! 

İZODER Başkanı Levent Gökçe, binalarda gürültüden kurtulmanın ses yalıtımıyla mümkün olduğunu belirtti...

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Nova Ankraj Güçlendirme ve Yalıtım Sistemleri Sanayi ve Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Kara tarafından kuruldu.

Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart!

İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’de güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğini belirtti. Pelesen, ''Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart'' diye konuştu.

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti kuruldu!

İpek İzolasyon Yalıtım Nakliyat Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda İnşaat İth. San. ve Tic. Ltd. Şti 50 bin TL sermaye ile bugün Salih İpek tarafından kuruldu. 

Kalekim Ultralastic ile güçlü ve hızlı su yalıtımı!

Kalekim, su yalıtım ve beton koruma harcı ‘Ultralastic’ ile en hızlı ve güvenilir çözümleri tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor. Her türlü yapıda uygulanabilen Ultralastic, sadece 2 saatte yağmura dayanım kazanıyor, 16 saat sonra basınçlı suya dayanıklı hale geliyor.

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Akarsu tarafından kuruldu.

Canpa yalıtım güvence sertifikası Haberi

Canpa yalıtım güvence sertifikası

Son yıllarda hızla büyüyen inşaat sektörü, teknik ve estetik açıdan çıtayı dünya seviyesinin üzerine taşırken, sektörün ana unsurlarından yalıtım da aynı paralelde gelişerek artık inşaatta kalitenin ayrılmaz bir parçası haline geldi. 


Bu süreçte hizmet kalitesi ile yalıtım sektöründe öne çıkan firmalardan Canpa, prestijli projelerin yalıtımcısı olarak isim yaptı. Sektörde 30 yılı aşkın deneyime sahip olan Canpa’nın 25 yıldır birlikte çalıştığı tam zamanlı ustaların da aralarında bulunduğu ekibi, “yalıtımın profesörleri” olarak anılıyor. Yaptıkları yalıtımdan sonra hiç sorun yaşanmayan çözümleri ile bilinen firma, şimdi müşterilerine sunduğu “Canpa Güvence Sertifikası” ile sektörde bir öncülüğe daha imza atıyor. 

Canpa Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, bugüne kadar güvence sertifikası verdikleri firmaların sayısının 45’e ulaştığını bildirdi. Özcan, uygulamanın amacını, “Canpa Güvence Sertifikası ile müşterilerimiz diyor ki...