27 / 04 / 2024

Canpa yalıtımları

Canpa yalıtımları

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzasıyla yükseliyor!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa'ya güveniyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

AND Plaza yalıtımda Canpa imzası taşıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En İyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor.

Cityscape ödülü alan AND Plaza, Canpa imzası taşıyor!

Dubai’de “En iyi ticari proje” kategorisinde Cityscape ödülü alan AND Plaza, yalıtımda; Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı Canpa’nın imzasını taşıyor.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturayı yarıya düşürecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ”Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturaları yüzde 50'ye ulaşan oranlar indirecek" dedi.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

Isı yalıtımı olan binalara vergi muafiyeti!

Enerji tasarrufunu teşvik etmek için atılan adımlara ısı yalıtımı için yapılan harcamalar da dahil oldu. İşletmeler bir defaya mahsus olmak üzere, binalarında yaptıracakları yalıtımları, amortisman yöntemiyle yıllara yayarak değil, tek seferde gider gösterebilecek

Canpa yalıtımları Haberi

Canpa yalıtımları

Dünya'nın en büyük gayrimenkul fuarlarından Cityscape Global'da "En iyi Ticari Proje" dalında büyük ödüle layık görülen AND Plaza yalıtımda, Türkiye'nin marka projelerinin yalıtımcısı olarak bilinen Canpa imzasını taşıyor. HPP International Architects tarafından tasarlanan ve yapımı Tepe inşaat tarafından gerçekleştirilen AND Plaza, tüm dünyadan 182 projenin katıldığı "Cityscape Avvards for Emerging Markets 2014" organizasyonu kapsamında "En iyi Ticari Proje" dalında "Gelecekteki Projeler" kategorisinde büyük ödüle layık görülmüştü. Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleşen Cityscape Global fuarı kapsamına Burj Khalifa'da düzenlenen gala gecesinde, AND Plaza'ya ödülü takdim edilmişti. 


'YALITIMIN DOKTORLARI' 

İstanbul'un en prestijli ofis bölgelerinden biri olan Ataşehir Kozyatağı'nda yükselen ve Kentin en iddialı A+ ofis projelerinin başında gelen AND Plaza, 74 bin metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 36 bin metrekare kiralanabilir alana sahip...