23 / 04 / 2024

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.



 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, itfaiyenin olaylara daha kolay müdahale etmeleri için kentte yeni müfreze binaları inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu binalardan biri de Bağçeşme’de hayata geçiriliyor. Kaba inşaatı tamamlanan müfreze binasının, traverten cephe konstrüksiyon montajlarına başlandı. Traverten cephe altı taşyünü ısı yalıtımı imalatına da başlayan Kocaeli Büyükşehir ekipleri, çatı saçak alüminyum kompozit altı karkas imalatına da devam ediliyor.

4 ARAÇ KAPASİTELİ KAPALI GARAJ

Bağçeşme İtfaiye Müfreze binasının bodrum katında şadırvan, mescit, mekanik ve elektrik tesisat odaları, çamaşır odası ve su deposu yer alacak. 418 metrekarelik zemin katta ise amir odası, haberleşme ve şoför odaları ile mutfak yer alacak. Bu katta dinlenme salonu, yemekhane, 210 metrekarelik 4 araç kapasiteli kapalı garaj da bulunacak. Birinci katta ise 12 kişilik 3 adet yatakhane, spor salonu, eğitim salonu ve tuvaletlere yer verilecek. Bina girişinde güvenlik binası yer alacak.  


Geri Dön