25 / 04 / 2024

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.



Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi  ODE Yalıtım, hammaddesinden ambalajına kadar üst kaliteye sahip malzemeler ile üretilen “Epikon Membran” serisi için 15 yıllık garanti sistemini hayata geçirdi.

SafeZone olarak adlandırılan bu garanti ile sektörde bir ilke imza attıklarını söyleyen ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, global bir marka olma yolundaki stratejilerini desteklemek üzere geliştirilen
Epikon serisi ile su yalıtımı konusunda üst kalite ürünleri tercih eden yurtiçi ve yurtdışındaki büyük projeleri hedeflediklerini belirtti.


SafeZone sistemine dijital kayıt yapılıyor

 

Ürünlerinin kalitesine güvenlerini, başlattıkları 15 yıllık ürün garantisi ile ortaya koyduklarını dile getiren ODE Yalıtım Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Erhan Özdemir, sistemi şu şekilde anlattı: “SafeZone kapsamında 10 bin metrekarenin üzerindeki projelerde kullanılacak Epikon serisi membran ürünlerimize 15 yıl garanti uygulanacak. Bu garantiyi sistematik hale getirmek üzere wwwodesafezonecom adlı bir web sitesi kurduk. Epikon membranı tercih ederek ürünümüzü uygulayanlar, sitemize girip kayıt oluşturacak. Yapılan başvuru bize ulaştıktan sonra kayıtlarımızdan gerekli kontrolleri yapıp SafeZone garanti belgesini müşterimize göndereceğiz. Böylece tüm süreçleri pratik bir şekilde takip edilebilir hale getirilen garanti sistemimizle sektörde 15 yıl ürün garantisi dönemini de başlatmış olduk.”


Geri Dön