28 / 03 / 2024

çapa hastane ve cerrahpaşa

çapa hastane ve cerrahpaşa

İstanbul Üniversitesi'nin iki tıp fakültesi taşınıyor. Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi nereye taşınacak? Neden taşınacak? Başka hangi fakültelerin, nereye taşınması gündemde? Boşaltılan fakülteler nasıl değerlendirilecek?

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Hastane ve huzurevlerine KPSS şartsız personel alınıyor! İŞKUR 28 Eylül-10 Ekim alım kadroları ve başvuru şartları!

Huzurevlerine yapılan personel alımları, İŞKUR aracılığıyla yapılıyor. Peki hangi kadrolar için alım yapılacak? Başvurular nasıl alınacak? İşte detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi deneyimli ve deneyimsiz tam 217 personel alacak! KPSS şartı yok! Acele edin!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İSPER bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim, hastane ve uzman alanlarında KPSS şartsız personel alacak. Yayımlanan ilanlara göre adaylardan KPSS şartının talep edilmediği öğrenildi.

İşkur duyurdu! Kamu ve özel hastane personel alımı yapacak! Toplamda 1100 kişi alınıyor! Fırsatı sakın kaçırmayın!

İŞKUR tarafından Kamu ve özel hastane personel alımları yapacağını açıkladı. Özel ve kamu hastanelerine 44 meslek grubunda toplam 1.100 işçi alımı gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir? 

18-49 yaş arası vatandaşlara müjde! Hastaneler KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor

Son dönemlerde devamlı ilan edilen personel alımlarına yenisi ilave edildi. Hastane ve sağlık merkezlerine yapılacak alımlar açıklandı. KPSS koşulu olmadan yapılacak hasta danışmanı personel alımları için ayrıntılar paylaşıldı. İş olanağı arayan vatandaşların ayağına gelen personel alımları için koş

Binlerce hastane personeli alınacak! Üstelik sınavsız ve mülakatsız! Başvuran memur oluyor!

İş arayanlara müjde. Pek çok kurum işçi ve personel ilanları duyurdu. İşte alım yapacak hastane ve üniversiteler!

Rekor sayıda sağlık teknikeri, büro ve destek personeli alınacak! KPSS’den 50 puan almak yeterli!

Hastane ve devlet kurumlarına sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Şehirlere göre ihtiyaçların değiştiği ilanlarda en az 50 KPSS şartı arandığı paylaşıldı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların başvuru şartlarını ve ilanlara ilişkin detayları merak ediyor. İşte detaylar...

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kare Hastane Ekipmanları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kare Otel Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

Jeoloji Mühendisleri okullardan sonra toplam 616 hastanenin çürük olduğunu açıkladı!

Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) okullardan sonra yüksek deprem riski altındaki hastane ve aile sağlığı merkezlerinden toplamda 616 hastanenin yıkıcı etkiye sahip olduğunu açıkladı.

İŞKUR genel iş ilanlarıyla personel almaya devam ediyor! KPSS şartsız hastane ve devlet dairelerine personel alınacak

Kamuya ve özel sektöre binlerce personel alınacak. Başvuru ekranı kullanıma açıldı. İşte, haber ile ilgili detaylar...

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Gaziantepliler 13 Şubat Pazartesi gününden itibaren doğalgaza kavuşuyor!

Zorlu Enerji, deprem felaketinden etkilenen bölgenin doğal gaz ihtiyacının karşılanması için harekete geçti. Gaz arzının kontrollü bir şekilde gerçekleşeceğini belirten şirket, önceliği hastane ve ekmek fırınlarına vermeyi planlıyor.

çapa hastane ve cerrahpaşa Haberi

çapa hastane ve cerrahpaşa

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Tıp Fakültesini Olimpiyat Stadı'nın yanındaki bir araziye taşımak için görüştüklerini, kendilerine 1500 dönümlük bir yer tahsis edildiğini belirterek, ''Biz yönetim olarak orada, İstanbul Tıp Fakültesi, Eczacılık, Diş Hekimliği, Florence Nightingale sağlık meslek yüksek okulları, yani sağlıkla ilgili her şeyi oraya götüreceğiz'' dedi.

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak, üniversitenin eski olduğunu, binaları, laboratuvarları ve hastanelerinin yaşlandığını, bunların yenilenmesi gerektiğini ifade ederek, İstanbul'da meydana gelecek bir depremden olumsuz etkilenebilecek 2 tıp fakültesi hastanesinin zarar görmesi halinde, kentteki sağlık probleminin çözümünün zorlaşacağını vurguladı.

Parlak, Başbakan Recep...