20 / 04 / 2024

Capricegold Gayrimenkul ümraniye

Capricegold Gayrimenkul ümraniye

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mehmet Salih Obut tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2014'te açıldı.

İstanbul Ümraniye'de satılık gayrimenkul fırsatı! Ümraniye Belediyesi duyurdu! 

Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent, Esenşehir ve Cemil Meriç mahallelerinde yer alan 3 gayrimenkulü 915 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Ümraniye Belediyesi, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, İnkılap Mahallesi, 46 pafta 874 ada 223 parselde yer alan gayrimenkulü toplam 80 milyon TL muhammen bedelle satışa sundu.

Ümraniye'de 80 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Ümraniye Belediye Başkanlığı, Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 80 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi açıldı!

Narevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş. Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 12 milyon TL sermaye bedeli ile Şükrü Soylu tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Tic.A.Ş.İst.Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Çalış tarafından açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'ede 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Ymz Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ymz Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Mustafa Özmantar ve Yunus Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Ümraniye 2 Şubesi bugün ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından kuruldu. 

Capricegold Gayrimenkul ümraniye Haberi

Capricegold Gayrimenkul ümraniye

Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi, Mehmet Salih Obut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2014'te açıldı. Şube Müdürü Mehmet Salih Obut olarak belirlendi. 


Capricegold Gayrimenkul Yatırım Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi iş konusu; Turizm işletmeciliği yapabilir bu iş için gereken otel, motel,pansiyon kiralayabilir, satın alabilir, satabilir, bunları inşa edebilir, bu iş için gerekli her türlü malzeme ve tesisat alabilir, satabilir, otel, motel, pansiyon işletmeciliği, seyahat acenteliği işletmeciliği yurt içinde ve dışında yapabilir, kurulmuş olanlara ortak olabilir, bilcümle turistik tesis ve işletmeler açabilir, işletebilir ve yurtiçi ve yurtdışı turlar düzenleyebilir, hediyelik ve turistik eşyalar alabilir, satabilir,iç ve dış ticaretini yapabilir ve 13.1.2009 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer...