17 / 04 / 2024

Çarıklar İnşaat iletişim

Çarıklar İnşaat iletişim

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Bahattin Uçar: Invest İnşaat olarak yeni projeler yapacağız!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uçar, "Invest İnşaat olarak yeni projelerle yatırımlarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz" dedi...

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Çarıklar İnşaat iletişim Haberi

Çarıklar İnşaat iletişim

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çarık tarafından kuruldu. 

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü insaat taahhüt isleri konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Çarıklar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Atakent Mah.Burç Cad.Akasya Apt.No.35/A...