20 / 04 / 2024

CarrefourSA marketler zinciri

CarrefourSA marketler zinciri

CarrefourSA deniz üzerinde market hizmeti vermeye başladı. “CarrefourSA Mavi” isimli tekne ile Göcek koylarında konaklayan motoryat, gulet, charter, sailing teknelere ve elektriği olmayan restoranlara ulaştırılıyor.

BİM'de yarın birçok üründe indirim fırsatı! BİM 20 Şubat 2024 salı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

BİM marketler zinciri 20 Şubat 2024 aktüel kataloğunu paylaştı. Yarın BİM'de gıda, deterjan, temizlik ürünlerinde cazip indirim fırsatları yar alıyor. 

ŞOK'tan 14 Şubat kataloğu! ŞOK'ta yarın kağıt havludan, gıdaya, elektonik eşya ve kişisel ürünlerde indirim firsatı!

ŞOK Marketler zinciri 14 Şubat 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, yarın çeşitli ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Sinbo Airfryer 2.999 TL, 6'lı Çelik Yemek Kaşığı / Çatalı 89,95 TL, 120x170 cm Koza Hai Peluş Halı 699 TL.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

Enflasyon'dan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında kampanyalar arka arkaya geliyor. Marketler vesilesi ile yapılan özel avantajlar ile yeni bir indirim daha paylaşıldı. CarrefourSA'da 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye kadar düştü.

İş Bankası ve Bizim Market kampanyası! İş Bankası bunu yapana toptan alışverişe 400 TL veriyor!

İş Bankası, özellikle esnaf ve toptan mal alıcılarının ilgisini çekecek bir kampanyayı duyurdu. Banka, Bizim Toptan marketler zinciri ile işbirliği yaparak, müşterilerine 400 TL değerinde MaxiPuan kazanma fırsatı sunuyor.

iPhone 11'e Mayıs'a özel bahar indirimi! Carrefoursa bir çılgınlık yaptı!

Carrefoursa, Türkiye'deki müşterilerine cazip fiyatlı akıllı telefonlar sunan popüler bir market zinciri. Özellikle üretimi durdurulan iPhone 11 modeli, müşteriler arasında yoğun ilgi görüyor.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Marketler Ramazan’da kaça kadar açık? BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA çalışma saatleri...

Ramazan’ın gelişi ile beraber temel gıda ürünlerine rahatlıkla ulaşabilmek isteyenler özellikle sahur saatleri için marketlerin saatlerinde bir değişiklik olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Ramazan ayında marketler sat kaça kadar açık? Zincir marketlerin çalışma saatleri nasıl? İşte detaylar

Ramazan kolisi fiyatlarına bir yılda yüzde 130 zam geldi! Migros, CarrefourSA, ŞOK 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Ramazan ayına sayılı günler kala marketler peş peşe fiyatları açıkladı. Ramazan kolisi fiyatlarına bir yılda yüzde 130 zam geldi! Migros, CarrefourSA, ŞOK, Bizim Toptan ve Metro Market 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Satıştan kaldırılan iPhone 11 inanılmaz fiyatla BİM, A101, Migros ve Carrefoursa'da! 18 Mart 2023 fiyat listesi...

iPhone 11 özel fiyatıyla BİM, A101, Migros ve Carrefoursa'da! Üretimi durdurulan iPhone 11 için marketler yarışa girdi. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! 18 Mart 2023 iPhone 11 fiyat listesi için tıklayınız…

Carrefoursa’da çılgın indirim! Deterjan fiyatları dipte! 12 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tanınmış marketler zincirinin deterjan ve tüm temizlik ürünlerinde yaptığı dev indirimler yüzleri güldürdü. Omo Active Fresh 5.5 kg deterjan 159,95 TL’den 119 TL’ye, Perwoll Hasas Sıvı Çamaşır Deterjanı 75,90 TL’den 56,93 TL’ye kadar indi. Peki Carrefoursa’da başka hangi ürünler indirime girdi?

Carrefoursa’da zeytin 89 liraya, İzmir tulumu 199, kıymanın kilosu 189 liraya düştü! 19 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Etten süt ürünlerine, temizlik malzemelerinden kahvaltılık çeşitlerine  pek çok üründe büyük miktarda indirimler yapan Carrefoursa Marketler zincirinde  zeytinin kilogram fiyatı 135 liradan 89 liraya kadar inerken, dana kıymanın kilogramı 219 liralık fiyatta 30 lira indirimle 189 liraya geriledi.

CarrefourSA marketler zinciri Haberi

CarrefourSA marketler zinciri


CarrefourSA deniz üzerinde market hizmeti vermeye başladı. “CarrefourSA Mavi” isimli tekne ile 700 çeşit ürün, Göcek koylarında konaklayan motoryat, gulet, charter, sailing teknelerin yanı sıra kara ulaşımı ve elektriği olmayan restoranlara ulaştırılıyor.


Göcek'te 1 Haziran tarihi itibarıyla hizmete başlayan CarrefourSA Mavi, her gün belirli bir rota üzerinde ilerleyerek, teknelere anında satış imkanı sunarken, iletişim kanalları ile organize edilen siparişleri de teslim ediyor.


BALIK SİPARİŞİ VERİLEBİLİYOR


CarrefourSA Mavi, gıdadan ev gereçlerine, içecekten tekstile 700 çeşit ürünü motoryat, gulet, charter, sailing teknelerin yanı sıra kara ulaşımı ve elektriği olmayan restoranlara ulaştırıyor. CarrefourSA Mavi, Göcek koylarında 30 Eylül'e kadar hizmet verecek. CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, yüzen market projesine ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin yat turizmi merkezlerinden Fethiye’nin Göcek beldesinin, turizm sezonunda dünyaca ünlü pek çok...