18 / 04 / 2024

carrefoursa xiaomi

carrefoursa xiaomi

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer edinen Carrefoursa, Xiaomi telefonlarda muhteşem indirimler düzenledi. Peki, Carrefoursa'da Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

64 MP Xiaomi Redmi Note 10S fiyatlarında son dakika! Büyük indirim! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Carrefoursa, Xiaomi'nin en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Redmi Note 10S'yi indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Peki, Carrefoursa'da Xiaomi Redmi Note 10S fiyatlafrı ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA’da Xiaomi bluetooth kulaklık 849 TL’ye, Sinbo çay makinesi 799 TL’ye, filtre kahve makinesi 999 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 1 Eylül-14 Eylül tarihlerinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel indirime giren ürünler belli oldu. Carrefour’da 3 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine Xiaomi bluetooth kulaklık 849 TL’ye, Sinbo çay makinesi 799 TL’ye, filtre kahve makinesi 999 TL’ye düştü. İşte 3 Eylül 2023 fi

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Carrefoursa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya kaçırılmayacak indirim!

Türkiye'nin önde gelen süpermarketleri arasında yer alan Carrefoursa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya indirim yapma kararı aldı. İşte ayrıntılar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz yaz indirimi! A101'den sonra şimdi Carrefoursa'da!

Carrefoursa, Türkiye'nin önde gelen perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Bu akıllı telefon, göz alıcı özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Carrefour'dan bomba bir indirim daha! Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya yüzde 10 indirim yaptı

Redmi Note 10 Pro, şık bir tasarıma sahiptir. Cam arka panel, metal çerçeve ve çentiksiz ön ekran gibi özellikler, premium bir görünüm sunar. Carrefour'dan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya  CarrefourSA kart'a özel yüzde %10 indirim sunuyor. Kampanyanın detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da flaş indirim! Carrefoursa birden fiyat düşürdü!

Carrefoursa, Türkiye'nin lider perakende pazarlarından biri olarak Xiaomi Redmi Note 11 Pro için cazip bir fırsat sunuyor. Bu akıllı telefon, özellikleri ve indirimli fiyatıyla dikkat çekiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye inanılmaz kampanya! yüzde 38'lik indirimi kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine yaptığı indirimler Mayıs ayında da devam ediyor. Xiaomi Redmi 12C için CarrefourSA Kart'a Özel  yüzde 38 kampanya vatandaş tarafından rağbet gördü.

Xiaomi Redmi 10 Carrefour'da çok ucuza! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 19 kampanyayı kaçırmayın

Carrefour'un fiyat performans ürünlerine indirimleri devam ediyor. Mayıs ayına da indirimlerle giren Carrefour, Xiaomi Redmi 10'a yaptığı kampanya ile gündeme geldi. Bir çok markanın amiral gemisi ürünleri ile boy ölçüşen Xiaomi Redmi 10'un avantajlı satışını kaçırmayın

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro MediaMarkt'ta gelerek ikinci bayram yaşattı! Görmeyen duymayan kalmasın!

MediaMarkt'ta şu anda uygun fiyatlı olarak satılan Xiaomi Redmi Note 11 Pro modeli, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da bu cihazı satışa sunmaya başladı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Carrefour'dan Xiaomi Redmi 12C'ye çılgın indirim! Bu fiyatı piyasada bir daha bulamazsınız

Carrefour'un Fiyat performans sınıfında indirim yaptığı ''Xiaomi Redmi 12C'' Carrefoursa Kart'a özel yüzde 34 avantajla kullanıcı ile buluşuyor. Amiral gemisi telefonlarla boy ölçüşen telefon bir çok kullanıcı tarafında beğeni alıyor. Peki Xiaomi Redmi 12C 13 Nisan 2023 fiyatı nedir?

carrefoursa xiaomi Haberi

carrefoursa xiaomi

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri arasında yer edinen Carrefoursa, Xiaomi telefonlarda muhteşem indirimler düzenledi. Xiaomi'nin çok satan akıllı cep telefonlarını inanılmaz fiyatlar ile satışa çıkaran Carrefoursa, bu indirimlerden yararlanabilmek için tek bir şart belirledi. Carrefoursa tarafından belirlenen kurala göre tek yapmanız gereken akıllı cep telefonlarınızı satın alırken Carrefoursa kart kullanmak. Peki, Carrefoursa'da Xiaomi markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi...

CARREFOURSA XIAOMI 28 AĞUSTOS 2022 FİYAT LİSTESİ

Xiaomi Redmi 10 128 GB 4 GB RAM Cep Telefonu Mavi Fiyatı: Xiaomi'nin resmi internet sitesinde 5.599 TL...