26 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya inanılmaz bahar indirimi! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Teknosa mağazalarında!

Teknosa mağazalarında şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, oldukça uygun bir fiyata indirimli olarak satılıyor! Bu ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürülmüş ve daha sonra Hepsiburada'da da satışa sunulmuştu.



Teknosa, teknoloji tutkunlarını sevindirecek bir gelişme ile karşımızda! Popüler akıllı telefon markası Xiaomi'nin en son modeli Redmi Note 11 Pro, Teknosa mağazalarında satışa sunuldu. Uygun fiyatı ile dikkat çeken cihaz, özellikleriyle de göz dolduruyor.

Bu akıllı cep telefonu daha önce Carrefoursa, A101, BİM, Migros gibi marketlerde satışa sunulmuş ve büyük bir ilgi ile karşılanmıştı.

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu geçtiğimiz ayın başında da satışa çıkarmıştı ve ay sonuna doğru stokları tükenmişti. Yeni ayın girişi ile beraber telefonun stokları da yenilendi.

6.67 inç Full HD+ ekranı, Snapdragon 778G işlemcisi, 6/8GB RAM ve 128/256GB depolama alanı gibi ileri özellikleri ile dikkat çeken Xiaomi Redmi Note 11 Pro, aynı zamanda 108MP ana kamerası ve 16MP ön kamerası ile yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar çekmenize olanak tanıyor. Cihaz, 5G desteği, Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.2, stereo hoparlörleri, IR blaster özelliği ve ekran altı parmak izi sensörü gibi birçok özellik sunuyor.

Peki, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun fiyatı ne kadar? İşte 1 Mayıs 2023 tarihli Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...


Geri Dön