16 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101 ve BİM'den sonra şimdi orada!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101 ve BİM'den sonra şimdi orada!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim!  Turkcell Pasaj, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini inanılmaz bir indirimle satışa sunduğunu duyurdu! Hemen bakın!..



Turkcell Pasaj, Xiaomi Redmi Note 11 Pro modelini inanılmaz bir indirimle satışa sunduğunu açıkladı. Bugün itibariyle, telefonun normal fiyatından daha ucuz bir fiyatla satın alınabileceği belirtiliyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro, özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeken bir akıllı telefon. Cihaz, 6.67 inç büyüklüğünde bir ekranla birlikte geliyor ve 1080x2400 piksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca, 120Hz yenileme hızı ve HDR10+ desteği sayesinde oldukça yüksek kaliteli bir görüntü sunuyor.

Telefon, MediaTek'in Dimensity 920 yonga seti tarafından destekleniyor ve 6GB veya 8GB RAM seçenekleri mevcut. Depolama seçenekleri de 128GB veya 256GB arasında değişiyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'nun kamera sistemi oldukça güçlü. Arka tarafta, 108 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor. Ön tarafta ise, 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Turkcell Pasaj'ın bu indirimi, telefonu satın almayı düşünenler için büyük bir fırsat sunuyor. Xiaomi Redmi Note 11 Pro, normal fiyatına göre oldukça cazip bir fiyatla sunuluyor. Ancak, bu indirimin ne kadar süreceği belirtilmediği için, telefonu satın almak isteyenlerin acele etmeleri tavsiye ediliyor.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101 ve BİM'den sonra şimdi orada!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...


Geri Dön