28 / 03 / 2024

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısı kararları

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısı kararları

Çatalca Belediye Meclisi'nin 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner Başkanlığında gerçekleştirildi. Dün saat 10:30'da Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Çatalca Belediyesi 5 arazi satacak! İstanbul'da arazi arayanlar dikkat!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 5 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Çatalca Belediyesi 3 arazi satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul İli Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arazilerin alanları 17 bin 170 metrekare ile 32 bin 796 metrekare arasında değişiyor. 

Çatalca'da modern ticaret merkezi inşa ediliyor!

İlçe genelinde yatırımlarına ara vermeyen Çatalca Belediyesi, ticaret merkezi inşaatı için çalışmalarını hızlandırdı. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Çatalca Millet Bahçesi'nde son durum!

Çatalca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan millet bahçesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner millet bahçesi projesinde son durumu aktardı.

Çatalca'ya 22 derslikli ortaokul inşa ediliyor!

İstanbul Çatalca Belediyesi, Çanakça Mahallesi'nde depremde risk taşıması nedeniyle yıkılan okulun yerine 22 derslikli okul inşa ediyor.

Alanya'da kontrollü yapılaşmanın önü açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nda Alanya'daki imar durumu tartışıldı.

Yozgat Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Yozgat Belediyesi, Şubat ayı Olağan meclis toplantısında kiracılarını rahatlatacak kararlar aldı. 

Hasan Akgün: Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 20'si bile iyileştirilmedi!

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi Şubat Ayı Meclisi toplanıtısında depreme yönelik önlemler konuşuldu. 

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca'daki 19 kaçak yapı yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmalarının ardından, Hazine arazilerinin üzerinde imara aykırı şekilde inşa edilen 19 kaçak yapı yıkıldı.

Çatalca'daki kaçak yapılar yıkıldı!

Çatalca Belediyesi ekiplerinin çalışmaları sonucunda, 19 kaçak yapının yıkımı gerçekleştirildi.

İBB Şubat ayında İstanbul’daki 7 kamu arazisini satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şubat ayında ihale ile satışını yapacağı arsaları listeledi. İBB'nin Şubat ayında satışa koyduğu arsaların tahmini bedeli ise 6 milyon 46 bin 920 TL.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısı kararları Haberi

Çatalca Belediyesi Şubat ayı toplantısı kararları

Çatalca Belediyesi'nde yer alan habere göre, Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı meclis açılışında yaptığı konuşmada, “Ülkemiz son günlerde zor zamanlar yaşıyor. Allah bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde birbirimize sarılarak geçirmeyi nasip etsin. Meclisimizde alacağımız kararlar ilçemize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Gündem Maddeleri Görüşüldü

Toplantının gündem maddelerinden ilki olan “1/1000 ölçekli İhsaniye Mahallesi Uygulama İmar Planı” ile ilgili İmar Komisyon raporu oy birliği kabul edildi.
2-) Çatalca “Ferhatpaşa Mahallesi 112 ada 4 nolu parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği” ile ilgili İmar Komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi. 
3-) “İç Borçlanma” ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi. 

Çatalca Belediyesi 2020 Yılı Şubat Ayı Toplantısının 2. Birleşimi, 2 Mart Pazartesi günü...