26 / 04 / 2024

çatı malzemeleri

çatı malzemeleri

Fransız hafif çatı kaplama ürünleri markası Onduline, yeşil çatıları Türkiye'ye getirdikten sonra elektrik üreten çatılar üzerinde çalışmaya başladı. Onduline Avrasya Genel Müdürü Karahan, "Sistem Avrupa'da uygulanıyor ancak çok pahalı. 5 yılda ticari hal

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan rapora göre; İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Şubat'ta 69,30 puan seviyesine geriledi. 

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat malzemeleri sanayisi 2022'ye nasıl başladı?

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Ocak 2022 verilerini yayınladı. Peki inşaat malzemeleri sanayi bileşik endeksi 2022'ye nasıl başladı?

Enerji kesintileri inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD),  ‘Ocak 2022 Sektör Raporu'nu yayınladı. Peki enerji kesintileri inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acar Tedarik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argonix Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Atılgan tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sektörü değişime ayak uydurmalı!

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı örgütü Türkiye İMSAD’ın yılda iki kez düzenlediği, 2021 yılının ilk Üye Dernekler Toplantısı online olarak gerçekleşti. Toplantıda sektörün geçirdiği değişim ve güncel sorunlar ele alındı. 

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztoprak Çatı İzolasyon Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Öztoprak tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri pazarı yüzde 2,6 büyüdü!

İnşaat malzemeleri sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle düzenlenen Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu 2019’u, yayımladı. Rapora göre, Türkiye, inşaat malzemeleri ihracatında 11’inci ülke...

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görsel Dekorasyon İnşaat Taahhüt ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Mustafa Atçeken tarafından kuruldu.

çatı malzemeleri Haberi

çatı malzemeleri


Satışlar yüzde 33, pazar payı yüzde 16 arttı İnşaat yatırımları her geçen gün artsa da çatı pazarı bundan beklenen ölçüde etkilenmiyor. Çünkü yeni nesil binaların ya çatısı yok ya da çatı malzemesi olarak hafif kaplamalar tercih ediliyor. 35 yıldır Türkiye'de kullanımda olan Fransa merkezli hafif çatı kaplama malzemeleri markası Onduline de Türkiye'de işleri büyüten firmalar arasında. Onduline Avrasya olarak bölgesel merkez niteliğinde hizmet veren şirketin genel müdürü Burhan Karahan, Türkiye'de 110 milyon metrekarelik çatı kaplandığını ve bunun 20 milyon metrekaresinin onduline olduğunu ifade ediyor. Yenilikçi ürünler konusunda özellikle 'yeşil çatılar' projesi ile gündeme gelen Onduline'in başka projeler üzerinde de çalıştığını kaydeden Karahan, gündemlerinde elektrik üreten çatılar olduğunu anlatıyor fakat şu ifadeleri de sözlerine ekliyor: Şimdilerde...