19 / 04 / 2024

çatıda elektrik üretimi

çatıda elektrik üretimi

Maliye Bakanı Naci Ağbal, “Bakanlar Kurulu kararıyla iş yeri satışlarında KDV’yi yüzde 18’den 8’e indirdik, çatısına güneş enerjisi koyan ve bu yolla ürettikleri enerjiyi satanlardan hiç vergi alınmamasını sağladık” diye açıklama yatı. 

Çatıda üretilen elektriğe vergi ödenmeyecek!

Meclis’te yakında yasalaşacak olan yeni düzenlemeyle birlikte, konutlarda çatı ve cephe uygulamalı güneş ve rüzgâr gibi yenilenebilir enerjiye  vergi ödenmeyecek. 

Binaların çatılarında üretilen elektrik faturayı düşürecek!

Kamuoyunda çatı mevzuatı olarak bilinen düzenlemeyle, Türkiye'de binaların çatı ve cephelerine kurulacak güneş panellerinden sağlanacak enerjiyle tüketicilerin elektrik faturaları düşecek..

Braas Çatı Sistemleri ile çatınızda elektrik üretimi!

Braas Çatı Sistemleri, kentsel dönüşüm sürecinde çatıları yapılarda bir enerji üssüne dönüştürmek amacı ile geniş solar ürün gamını tüketicilerine sunuyor.

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Merve Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enes Bucak Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacoğlu tarafından kuruldu.

Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vade fırsatıyla! Teslimler Haziran 2024'te!

Çeşme, Alaçatı'nın en özel projelerinden biri olan Kempinski Residences Alaçatı Dilek Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Kempinski Residences Alaçatı'da yüzde 50 peşin 6 ay vadeyle satışlar devam ediyor.

Türkiye'nin elektrik üretimi ağustos ayında yüzde 4,1 artış gösterdi

Türkiye'nin lisanslı elektrik üretimi ağustosta geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 4,1 yükselerek 31 milyon 360 bin 161 megavatsaat olarak gerçekleşti. Üretin ne kadar oldu ve ne kadar artış gösterdi? İşte haberin ayrıntıları...

Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Almila Elektrik Üretimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

İstanbul’da elektrikler gidecek! İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

AYEDAŞ ve BEDAŞ, günlük olarak İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeleri açıklamaktadır. İşte 27 Mart 2023 İstanbul’da elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İlknur Temel Temizlik Gıda Elektrik Ve İnşaat Limited Şirketi  Esenyurt’ta  400 bin TL sermaye bedeli  ile  İlknur Temel tarafından kuruldu.

Çeşme Alaçatı'da 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Alaçatı'da yer alan 3 adet arsayı 12 milyon 150 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Invictus Alaçatı'da ilk etap Haziran'da teslim edilecek!

Invictus İnşaat tarafından Alaçatı'da hayata geçirilen Invictus Alaçatı'da ilk etap teslimi Haziran'da yapılacak. Proje yatırım anlamında alıcılara büyük kazanç vaat ediyor. 

Cedi Osman Alaçatı'da villa kiraladı!

Yaklaşık bir senedir oyuncu Ebru Şahin ile aşk yaşayan basketbolcu Cedi Osman, Alaçatı'da villa kiraladı. 

Dağ Elektrik İnşaat Nakliye Limited Şirketi kuruldu!

Dağ Elektrik İnşaat Nakliye Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Yozkatlı tarafından tarafından kuruldu.

Ezgi Mola Alaçatı’da mekan açtı!

Büyük hayalini gerçekleştiren güzel oyuncu Ezgi Mola, Alaçatı’da mekan açtı. Mola’nın sevgilisi Mustafa Aksakallı, uzun zamandır Çeşme’de mekan işletmeciliği yapıyor. 

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biyan Otomotiv İnşaat Matbaa Gıda Elektrik Metal Mermer Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Oğulcan Biyan tarafından kuruldu.

çatıda elektrik üretimi Haberi

çatıda elektrik üretimi

Maliye Bakanı Naci Ağbal Resmi Gazete’de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ağbal, “Bakanlar Kurulu kararıyla iş yeri satışlarında KDV’yi yüzde 18’den 8’e indirdik, çatısına güneş enerjisi koyan ve bu yolla ürettikleri enerjiyi satanlardan hiç vergi alınmamasını sağladık” dedi. 

1-) Dükkan piyasası hareketlenecek

Maliye Bakanı Naci Ağbal, iş yeri satışlarında önemli bir teşvik başlattıklarını söyledi. Ağbal, iş yeri satışlarında KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesi olduğunu dile getirdi.  Benzer düzenlemeyi, geçtiğimiz günlerde konut sektörü için yaptıklarını hatırlatan Ağbal, “Bu düzenlemeyi de iş yeri stokunun  eritilmesi ve bu yolla gayrimenkul sektörünün canlandırılması amacıyla hayata geçirdik” dedi.

2-) Çatıda elektrik artık daha kârlı

Çatısına koyduğu güneş paneli gibi, yenilenebilir enerji kaynaklarından enerji üreten ve ihtiyaç fazlası enerjiyi satanlara yönelik getirilen vergi teşvikinin detaylarını...