24 / 04 / 2024

ÇATIDER iftar

ÇATIDER iftar

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL? İşte zincir marketlerdeki ürünlerin fiyat listesi...

Müslümanların kutsal ayı olan Ramazan'ın ilk iftarı 2 Nisan'da yapılacak. Peki iftar evde iftar menüsü hazırlamak kaç TL’ye mal oluyor? Kırmızı et, beyaz et ve bakliyat fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 fiyat listesi!

BOSS4 Gayrimenkul'den geleneksel iftar yemeği!

Boss4 Gayrimenkul'ün geleneksel iftarı yoğun katılımla düzenlendi. İftara; Boss4 Gayrimenkul’ün iş ortakları, eski ve yeni çalışanları, basın mensupları katılım gösterdi.

Mustafa Hasanoğlu Vakfı’nın geleneksel iftarı 17. kez düzenlendi!

Mustafa Hasanoğlu Vakfı geleneksel iftarını, 11 Mayıs 2019 Cumartesi günü Şehzade Mehmet Külliyesi'nde gerçekleştirdi...

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

Park Residences Cadde’de iftar buluşması yapıldı!

Anadolu Yakası’nda faaliyet gösteren emlak ofisleri ve gayrimenkul danışmanları Park Residences Cadde’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. 

Konyalılar Eminevim iftarında buluştu!

Geliştirdiği 'Elbirliği Sistemi' ile faizsiz konut ve araç sahibi olma imkanı sunan Eminevim, Konya'da her yıl olduğu gibi bu yılda iftar yemeği düzenledi.

Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi!

Özlenen mahalle hayatına yeni bir anlam ve değer katacak olan Piyalepaşa İstanbul’da, ev sahipleri iftar etkinliğinde bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu'ndan dostlarına iftar yemeği!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ağaoğlu, dostları ve iş ortaklarına Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi.

ÇATIDER iftar Haberi

ÇATIDER iftar

Sektörün nabzını tutmak için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dernek olarak her sene Ramazan ayında bir araya geldiklerini ifade ederek tüm misafirlerine katılımları ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti. M. Nazım Yavuz, “Yaklaşık 3 milyar dolarlık büyüklüğü ile dünya pazarının yüzde 1,3’ünden fazlasını oluşturan Türk çatı sektörü, yılsonuna kadar yüzde 7’lik bir büyüme hedefliyor. Biz de ÇATIDER olarak sektörümüzün olumlu yönde gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz. Böyle organizasyonlar birliktelik ruhumuza güç katıyor. Sektörümüz için yapacağımız çalışmalarda dernek olarak hareket etmek çok daha hızlı ve etkili sonuçlar elde etmemizi sağlıyor. Yeni üyelerimizle gücümüz daha da artıyor. Sektör firmalarımızı bu güç birliğine davet ediyorum.” diye...