29 / 03 / 2024

çatıder ulaşım

çatıder ulaşım

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2014 yılında 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek.

ÇATIDER'den geleceğin mimarlarına çatılarda iş güvenliği eğitimi!

ÇATIDER tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin " Yapı Malzemeleri " ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri düzenliyor.

ÇATIDER çatı ve cephe sektörü ile akademi dünyasını buluşturdu!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenledi. Sempozyumda, sektördeki inovatif gelişmeler ve çalışmalar ele alındı.

ÇATIDER 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2014 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek...

ÇATIDER 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarfından mimar adaylarına özel uygulamalı çatı eğitimleri kapsamında Kültür ve Yıldız Teknik Üniversitelerinde 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verildi.

Çatıder İzmir ve Ankara fuarlarına katıldı!

Çatıder 3-6 Ekim tarihleri arasındaki Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir ve 24-27 Ekim’deki Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara katıldı. Fuarda, çatılarla ilgili tüm sorunlar Çatıder Standında cevap buldu...

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 - 6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de bu yıl 19’uncusu düzenlenecek...

ÇATIDER iftar düzenledi!

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

ÇATIDER'in hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi!

ÇATIDER’in İNTES’le birlikte hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi...

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

İşte 6 dev ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Sivas Mevlana Tüneli kentin ulaşım sorununu çözecek!

SİVAS Belediyesi'nin kentteki ulaşım sorununa çözüm amaçlı geliştirdiği Mevlana Tüneli projesinin temeli atılacak.Belediyenin kentin tarihinin en önemli projelerinden birisi olarak yorumladığı Mevlana Tüneli projesi hayata geçiriliyor.

Alaçatı'ya havalimanı müjdesi turizmcileri sevindirdi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın Alaçatı’ya havalimanı müjdesi vermesi turizmcileri sevindirdi. Bölgede hizmet veren turizmciler, “Havalimanı Çeşme’yi Fransa’nın ünlü turizm cenneti Cannes’a dönüştürür” dedi.

Eskişehir Ulaşım ve sanayi altyapısında devrime imza atıyor!

Ulaşım ve sanayi altyapısında mini bir devrime imza atan Eskişehir, sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da örnek kentleri arasına girmeyi başardı.

Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım!

Suv Yapı imzası ile yükselen proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgisi kapsamında Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgileri!

Suv Yapı imzası taşıyan proje toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı ulaşım bilgileri kapsamında proje Çeşme merkeze 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım!

İzmir Köyce Alaçatı ulaşım bilgilerine göre proje, İzmir'in Çeşme ilçesinde bulunuyor. Villa konseptiyle geliştirilen proje 16 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir ulaşım projelerine odaklandı!

Bornova’yı Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını oluşturan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı. Projenin tamamlanmasıyla, İzmir tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde iki bulvara sahip olacak..

Akdağ Kayak Merkezi için ulaşım sorunu çözülüyor!

Alanya'nın yaklaşık 20 yıllık rüyası olan Akdağ Kayak Merkezi için önemli bir adım daha atıldı. Ulaşım sorununun çözülmesi için çalışmalara başlanacak.

Deniz ve hava ulaşımına fırtına engeli!

Kuvvetli fırtına nedeniyle İstanbul'da deniz ve hava ulaşımında birçok sefer iptal edildi. Fırtınanın etkili olduğu yerlerde çatılar uçtu, elektrik direkleri devrildi.

Doğalgaz'da en iyi konfora doğru fiyatlarla ulaşım kolaylaştı!

Doğalgaz Cihazları Sanayicileri ve İşadamları Derneği (DOSİDER) Başkanı Ömer Cihad Vardan, hükümetin hedefinin tüm yurtta doğalgaz kullanımının sağlanması olduğuna dikkatleri çekti.Doğalgaz'da en iyi konfora doğru fiyatlarla ulaşım kolaylaştı.

çatıder ulaşım Haberi

çatıder ulaşım

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin "Yapı Malzemeleri" ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında düzenlendiği  ‘Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri’ne 2014 yılında 9 üniversitede 894 mimarlık öğrencisi, 40 akademisyen ve eğitimci katıldı. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek. 


Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nin mimarlık fakültelerinde düzenlediği eğitim çalışmalarıyla,  894 öğrenciye eğitim verdi.  


ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ...